ÇINAR AĞACI: ANNEANNE VE TORUN İZMİR’İ FETHETTİ!

Çınar Ağacı filmi oyuncuları Celile Toyon, Deniz Deha Lostar ve Settar Tanrıöğen Forum Bornova Alışveriş Merkezi ev sahipliğinde AFM Sinema salonlarında İzmir seyircisiyle buluştu.

Ege Bölge Temsilcisi Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada,” Bundan önceki tüm İzmir gösterimlerimizi sivil toplum kuruluşları yararına yapmıştık. Bundan sonraki tüm etkinliklerimizde de sivil toplum örgütleriyle iş birliği içinde olacağız” şeklinde konuştu.

Filli Boya Ana Sponsorluğunda, 18 Mart 2011 de vizyona giren Çınar Ağacı, İzmir’li Sivil Toplum kuruluşları yöneticileri ve kültür sanat camiasının temsilcileri ile birlikte izlendi. Zaman zaman gözyaşları ile izlenen film İzmirlilere  neşeli anlar da yaşattı. Finalde dakikalarca ayakta alkışlanan Çınar Ağacı, İzmirlilerden tam not aldı.

BARIŞ, HERKESİN SEVGİLİSİ OLDU

Film vizyona girmeden herkesin gönlünü fetheden küçük yıldız Deniz Deha Lostar, film bitiminde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Deha hayranlarını kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi Deniz Deha filmde 7 yaşındaki Barış’ı büyük bir başarıyla canlandırıyor.

Nurgül Yeşilçay, Celile Toyon, Deniz Deha Lostar, Settar Tanrıöğen, Hüseyin Avni Danyal, Suzan Aksoy, Ragıp Savaş, Jülide Kural, Ebru Özkan ve Nejat İşler’in oynadığı Çınar Ağacı’nın konusu şöyle:

Dört çocuk, torunlar, iki ayda bir evden eve taşınan çiçekler, plaklar, bir sandık ve gramafon. Ve iki ayda bir buluşulan “Çınar Ağacı”!
Emekli öğretmen Adviye Hanım’ın biraz muzip, biraz huysuz kişiliği çocuklarına hayatı zorlaştırıyor görünse de torunu Barış’ın hayatındaki en anlamlı şey “anneannesi”dir. Bir tek Barış, anneanneye kavuşulacak  “Çınar Ağacı” buluşmalarını ve sıranın onların evine gelmesini iple çekmektedir!

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Pamuk Prenses'in Maceraları - Mirror Mirror (2012) Hesaplaşma - The Accountant (2016) Vesvese: Cin Fısıltısı (2022) Sensiz Olmaz - Tengo Ganas De Ti – I Want You (2014) Köstebekgiller: Gölge’nin Tılsımı (2016) Antikacı (2015)

Leave a comment