Bir kanal ne kadar çılgın olabilir ki !  
“ÇILGIN KANAL”’DA CİHAT TAMER İLE TULUĞ ÇİZGEN YILLAR SONRA BİRARADA

Yapımcılığını Yasemin Nak’ın yaptığı, aşure tadında dizi
“Çılgın Kanal” TRT 1 ekranlarında başlıyor! Hafta içi yayınlanacak olan sitcom için ekranların usta yüzleri ve genç yetenekleri bir araya geldi.
Atatürk’ün son dansı “Son Balo Vals ve Zeybek” projesiyle tanınan başarılı yapımcı Yasemin Nak, TRT’ye yeni bir çehre kazandıracak, komedi dizileri arasında iddialı bir giriş yapan “ÇILGIN KANAL” projesi için titiz bir hazırlık yaptı.
Nak, tamamı tiyatro kökenli isimlerin oluşturduğu kadronun başrol oyuncuları Cihat Tamer ile Tuluğ Çizgen’i yıllar sonra aynı projede bir araya getirdi. İki usta oyuncu yıllar önce ekranlarda efsane olan Perihan Abla dizisinde bir arada rol almıştı. Çekimleri özel bir TV kanalında yapılan dizinin müziği için ise dünyaca ünlü Acapella Grup “Louituma”nın “Levan Polkka” adlı şarkısı seçildi ve Warner Bross’dan tüm hakları alındı.
Yönetmenliğini Filiz Kaynak’ın yaptığı Çılgın Kanal’ın görüntü yönetmenliğini Ekmek Teknesi, Dondurmam Gaymak, Beyaz Melek, Kurtlar Vadisi gibi çok önemli projelerin ödüllü yönetmeni Eyüp Boz yapıyor. Dizi Nisan ayında TRT ekranlarına gelecek.

Yapım: JOY PR
Yapımcı: Yasemin NAK
Yönetmen: Filiz KAYNAK
Senaryo: Murat GÜRVARDAR,Aytaç Ağırlar
Müzik: Loituma’nın “Levan Polkka” adlı dünyaca ünlü şarkısı Warner Bross’dan tüm hakları alınmıştır
Oyuncular: Cihat Tamer (Albay Kemal), Tuluğ Çizgen (Filiz), Murat Serezli (Yıldırım), Buket Dereoğlu (Deniz), Aytaç Ağırlar (Hıdır), Berat Yenilmez (Ersin), Turgut Tunçalp (Bilge), Burcu Günay (Seçil), Selin Zafertepe (Şule), Turgut Ölkebaş (Cemil), Elif Şanlı (Duygu), Sibel Yıldırım (Nimet), Ahsen Özgenç (Merve), Gökay Coşkun (Murat)

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Jurassic World: Yıkılmış Krallık - Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Melankoli - Melancholia (2012) 85 Yazı - Summer Of 85 (2020) Çöl Kraliçesi - Queen of the Desert (2016) Hep Yek 2 (2017) Bay Link: Kayıp Efsane - Missing Link (2020)

Leave a comment