Bu baba kötü bir adam 🤭

ILLUMINATION’DAN HEYECANLA BEKLENEN ÇILGIN HIRSIZ 4 FİLMİNİN TEASER AFİŞİ YAYINLANDI!

Yedi yıl sonra gelen ilk Çılgın Hırsız filminde, dünyanın en sevilen süper kötüsü, Kötü Karşıtı Birlik ajanı Gru, Illumination’ın Çılgın Hırsız 4 filminde heyecan verici, cesur yeni bir Minyon kargaşası devri için dönüyor.

Illumination’ın 2022 yazında gişe rekorları kıran, dünya çapında neredeyse 1 milyar dolar kazanan Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi fenomeninin ardından tarihin en büyük global animasyon serisi şimdi Gru (Oscar® adayı Steve Carrell) ve Lucy (Oscar® adayı Kristen Wiig) ile kızlarının – Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) ve Agnes (Madison Polan) – Gru ailesinin yeni üyesi, babasına eziyet etmeye kararlı Gru Jr.’ı kucaklarına almasıyla yeni bir bölüme başlıyor.

Gru, yeni bir düşman olan Maxime Le Mal (Emmy ödüllü Will Ferrell) ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina (Emmy adayı Sofia Vergara) ile karşı karşıya kalır ve ailece kaçmak zorunda kalırlar.

Filmde Joey King (Bullet Train), Emmy ödüllü Stephen Colbert (The Late Show with Stephen Colbert) ve Chloe Fineman (Saturday Night Live) tarafından seslendirilen yepyeni karakterler yer alıyor. Pierre Coffin Minyonların ikonik sesi olarak ve Oscar® adayı Steve Coogan Silas Ramskatır olarak dönüyor.

Dur durak bilmeyen aksiyon ve Illumination’ın kendine özgü yerlere yatıran mizahıyla dolu Çılgın Hırsız 4, Minyonların ortak yaratıcısı Oscar® adayı Chris Renaud (Çılgın Hırsız, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı) tarafından yönetildi ve yapımcılığını Illumination’ın öngörülü kurucusu ve CEO’su Chris Meledandri ile Brett Hoffman (Süper Mario Kardeşler Filmi ve Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi baş yapımcısı) üstlendi. Filmin yardımcı yönetmenliğini Patrick Delage (Şarkını Söyle 2 ve Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 animasyon yönetmeni), senaryosunu ise White Lotus’un Emmy ödüllü yaratıcısı Mike White ve tüm Çılgın Hırsız filmlerinin usta yazarı Ken Daurio yazdı.

#ÇılgınHırsız4

Yönetmen: Chris Renaud
Oyuncular: Steve Carell, Kristen Wiig, Will Ferrell, Pierre Coffin, Joey King, Sofia Vergara, Stephen Colbert, Miranda Cosgrove, Chloe Fineman, Steve Coogan, Chris Renaud, Dana Gaier, Madison Polan
Senaryo: Mike White, Ken Daurio
Yardımcı Yönetmen: Patrick Delage
Yapımcılar: Chris Meledandri, Brett Hoffman
Tür: Aksiyon-Komedi

ÇILGIN HIRSIZ 4 FİLMİ 5 TEMMUZ’DA SİNEMALARDA!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Güzelliğin On Par' Etmez (2013) Moskova’nın Şifresi: Temel (2012) Serçenin Gözyaşı (2023) Sevimli Ejderha Kokonat - Der Kleine Drache Kokosnuss – Coconut: The Little Dragon (2015) Regression: Korku Terapisi (2015) Bir Boru Hattı Nasıl Patlatılır - How to Blow Up a Pipeline (2023)