Sinema dünyasının dev oyuncusu Cezmi Baskın’a ödül üstüne ödül

İki yeni filmle vizyona girmeye hazırlanan
Cezmi Baskın’a bir ödül daha
Sanat yaşamı boyunca sayısız dizi, sinema filmi ve tiyatro oyunuyla izleyicilerle buluşan Türkiye’nin en başarılı aktörlerinden Cezmi Baskın, “10. Rotary Uluslararası Kısa Film Festivali” nde Rofife Emek Ödülü’ne layık görüldü.
Oyunculuk kariyeri önemli başarılar ve ödüllerle dolu olan Cezmi Baskın, geçen yıl başrolünde yer aldığı ‘Murtaza’ sinema filmiyle Almanya’da yapılan 66. International Mannheim-Heidelberg Film Festivali’nde ve 5. Boğaziçi Film Festivali’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödüllerini almıştı.
İki iddialı filmle beyazperdede
Sinema dünyasının önemli ödüllerinden biri kabul edilen ve 10 yıldır farklı şehirlerde düzenlenen 10. Rotary Uluslararası Kısa Film Festivali’nin ise onur konuğu olan Cezmi Baskın, başrolünde olduğu ‘Kaç Kaçabilirsen’ ve ‘Dümdüüz Adam’ filmleri ile de seyirci karşına çıkmaya hazırlanıyor.
Yönetmenliğini Hakan Eser’in yaptığı ‘Kaç Kaçabilirsen’ 4 Mayıs’ta, yönetmenliğini Murat Toktamışoğlu’nun yaptığı ‘Dümdüzz Adam’ filmi ise 15 Haziran’da vizyona girecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Daha İyi Bir Hayat - Une Vie Meilleure - A Better Life (2012) Mr. Banks - Saving Mr. Banks (2014) Yeşil Yaban Arısı - The Green Hornet (2011) Jumanji: Yeni Seviye - Jumanji: The Next Level (2019) Convenience Store (2023) Planetarium (2017)