Cenk Koray Ekran ödülleri 24 Mart 2010 da sahiplerini bulacak

24 Mart da bu yıl ilk kez gerçekleşecek ve bundan böyle her sene devam edecek “Cenk Koray Ekran Ödülleri” sahiplerini bulacak. Birbirinden değerli on iki isim o gece ödüllerini alacak. Semra Özal’ın As Başkanlığı’ndaki ödül törenine iş, magazin, sosyete ve sanat dünyasından çok önemli isimleri katılacak.

İletişimci Özgür Aras önderliğinde menajer Stelyo Pipis,yönetmen Ayşe Ersayın, gazeteci Esin Övet ,Rahşende Koray Samlı ve Semra Özal as başkanlığını ile bir araya geldi ve ‘Gerçek Hayat Dostları’ isimli bir platform kurdular. Bu ekip ilk olarak 24 Mart’ da usta televizyoncu, gazeteci, yazar olan Cenk Koray için özel bir gece düzenliyor. ‘Cenk Koray Ekran Ödülleri’nin sahiplerini bulacağı gece İstanbul’un elit mekanı Günay Restaurant’ da yapılacak. Sanat, sosyete, iş dünyasının katılacağı gecenin sunuculuğunu Okan Bayulgen müziklerini ise İstanbul Gelişim Orkestrası yapacak. Her sene gerçekleşecek bu ödül törenin de kurul tarafından seçilen çok özel isimler ödüllerini alacak.

Cenk Koray için bir araya gelen ekip, hiçbir maddi beklentisi olmadan gönüllü olarak bundan böyle bu tarz organizasyon yapacaklarını  söyleyip unutulmaması gereken değerleri yeniden hatırlatacaklarını belirttiler.

24 Mart da yapılacak gece için çok güzel sürprizleri olduklarını belirten Gerçek Hayat Dostları sözcüsü iletişimci Özgür Aras, “Cenk Koray’ın yeri hiç bir zaman doldurulamaz. Ve Cenk Koray gibi çok değerli isimler var. Biz bu isimleri yeniden hatırlatmak ve insanların yüzünde ki, o tebessümü yeniden kazandırmak istiyoruz. Bu yüzden ‘Gerçek Hayat Dostları’ platformu bunun için var gücüyle çalışacaktır” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
Geçmişin Laneti - Visions (2015) Siccîn 2 (2015) Çılgın Baskın - Raid Dingue (2018) Deniz Seviyesi (2014) Dabbe: Cin Çarpması - d@abbe: Cin Çarpması (2013)

Leave a comment