CEM ADRİAN’IN,
KÖY OKULLARINA YARDIM İÇİN
 TİKTOK’TA VERDİĞİ BAĞIŞ KONSERİNİ
1 SAATTE 306 BİN 500 KİŞİ İZLEDİ!

Kendine has duruşu ve güçlü yorumuyla müzik dünyasının en özel isimlerinden olan Cem Adrian’ın; 28 Şubat Pazar akşamı yaklaşık 1 saat süren TikTok’ta verdiği ilk konserini toplamda 306.500 kişi izledi! Adrian, Köy Okulları Yardım Projesi Derneği adına verdiği konserde topladığı bağışla bir köy okuluna kütüphane açılmasına vesile oldu.

Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan ve kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian; Köy Okulları Yardım Projesi Derneği’nin kütüphane açma projesi için ilk kez TikTok’ta konser verdi. 306.500 kullanıcının katılım gösterdiği konserde, çok önemli ve değerli bir projeye imza atıldığının altını çizen Adrian topladığı bağışlarla bir köy okulunda kütüphane açılmasını sağlayacak.

Cem Adrian, 10 yılı aşkın süredir sadece çok renkli sesi değil, çok renkli müziği ile yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin çok farklı dallarında çok farklı eserlere imza atıyor. Başarılı müzisyen aynı zamanda, bölge ayırt etmeksizin Türkiye’nin her şehrinde, en fazla konser veren canlı performans sanatçıları arasında ön sıralarda yer alıyor.

Bilgi için: cemadrian.com
twitter.com/cemadrian
facebook.com/cemadrian
youtube.com/user/cemadrianofficial
https://www.koyokullariyardimprojesi.com/
https://www.tiktok.com/@cemadrian

“KÖY OKULLARI YARDIM PROJESİ DERNEĞİ” HAKKINDA
Köy Okulları Yardım Projesi 2014 yılından beri, 1800 ve üstü okula kırtasiye, giyim, okul demirbaş ve destek malzemesi temininde, okul tadilatı ve sağlık konusu desteğinde ve sayısız okula kütüphane ve kitap temininde aracılık yapan sosyal sorumluluk projesidir.
Projenin kurucusu ve yöneticisi Cafer Canşi tüm alt yapı, koordinasyon, iletişim ve arka plan çalışmalarına doğrudan hakim ve ilgili olarak 2014 yılından beri projeyi büyüterek bugüne gelmesini sağladı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
GAZAP (2022) Sihirli Orman - Into the Woods (2015) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Edepsiz Kız - Dirty Girl (2012) Kutsal Damacana: Dracoola (2011) Lanetli Kan - Blood (2023)