BEHZAT Ç. İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

‘ÇEKİÇ VE GÜL: BİR BEHZAT Ç. HİKAYESİ’ İKİNCİ SEZONUYA 7 ARALIK’TA BLUTV’DE!

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, merakla beklenen ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ için geri sayımda. Geçtiğimiz sezon yoğun bir ilgiyle karşılanan Behzat Başkomiser ve cinayet büro ekibinin yeni yolculuğu 7 Aralık Perşembe günü BluTV’de başlıyor.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ikinci sezonunda Ankara’nın üzerindeki kaos git gide artacak fakat Behzat başkomiser olaylara el koyacak. Düşmanlara ve üzerine kurulan oyunlara karşı daha dikkatli olan Behzat Ç.’nin aklında artık intikamdan başka bir şey yoktur. Ateş’i ele geçirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olan Behzat, bunun için kendi kurallarını bile çiğnemeye hazır.

Hayalet ve Akbaba, her zaman olduğu gibi Behzat başkomiseri yalnız bırakmazken Akbaba’nın geçtiğimiz sezon yaşadığı bunalım bu sezon daha da derinleşecek. Osman Harun, kardeşinin katilini öğrenmesi ile intikam peşindedir. Yeni evlenen Melike ise eşiyle aynı büroda çalışmaktan memnun olmayacaktır.

Geçtiğimiz sezon zafer kazanan Memduh Başgan elitlerin masasında aldığı yerden memnundur. Kaçak olarak yaşayan Ateş cinayetlerini işlemeye devam etmektedir. Şule ise yaşananlardan sonra bir çeşit rehabilitasyon merkezine yerleşmiştir.

Behzat Ç.’nin Yeni Karakterleri

Savcı Devrim (Devrim Yakut): Ankara’ya yeni atanan Savcı Devrim, Şevket ve Behzat’la önceden tanışıyordur. Ağzı bozuk ve teklifsiz bir kadın olan Devrim’in gizemli bir yanı vardır.

Namık (Alper Kut): Devrim’in ortalarda görünmeyen kocası Namık da Behzat ve Şevket’le önceden tanışır. İlk başta nerede olduğunu anlayamadığımız Namık üzerindeki sır perdesi giderek aralanacaktır.

Sami (Sergen Deveci): Melike’yle evlenip büroya transfer olan Sami, ekibin geri kalanına uyum sağlayamayacak bir mizaca sahiptir.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ ikinci sezonuyla 7 Aralık’ta BluTV’deki yerini alacak. Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç’ın yer aldığı güçlü ekibe geçen sezon konuk oyuncu olan Özge Yağız ve Selen Öztürk yine eşlik ederken bu sezon kadroya Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut dahil oldu.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken, senaryo Ercan Uğur imzası taşıyor.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ ikinci sezonu 7 Aralık’ta BluTV’de.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kapan - Hush (2009) Tersine  (2014) Tatil Zamanı - Vacation (2015) Aşka Geldik (2017) Zamanda Kıvrılma (2018) Bizans Oyunları: Geym of Bizans (2016)