ENBE’DEN ÜÇÜNCÜ KLİP!

‘YAĞMUR AĞLIYOR’ KLİPLENDİ!

ENBE’NİN‘KALBİM’ ALBÜMÜNÜN ÜÇÜNCÜ KLİBİ CECELİ’YE…

CECELİ, HEM KLİP ÇEKTİ, HEM RÖPORTAJ YAPTI!

Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası’nın ikinci albümü ‘Kalbim’in yeni klibi ‘Yağmur Ağlıyor’ adlı şarkıya çekildi. Albümün üçüncü klibi olan şarkıda Mustafa Ceceli ve Behzat Gerçeker birlikte kamera karşısına geçtiler. Haydarpaşa Garı yanında tarihi bir mekanda çekilen klip Böcek Yapım’dan Murat Onbul tarafından yönetildi. Havanın çok soğuk olmasından dolayı çekimlerde zorlanan Gerçeker ve Ceceli kamera arkasında yaptıkları sıcak sohbetlerle ısınmaya çalıştılar. Ceceli bir ara özel bir kanal için Gerçeker’le röportaj yaparak gazetecilikte de ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi.

Sözleri Neşe Karaböçek’e ait olan ve Mehmet Kaya tarafından bestelenen ‘Yağmur Ağlıyor’ 20 yıl önce müzikseverlerin severek dinlediği bir parçaydı. Behzat Gerçeker’in isteğiyle tozlu raflardan çıkartılarak Mustafa Ceceli’nin muhteşem yorumuyla tekrar hayat bulan parça, dinleyicilerden gelen yoğun istek üzerine kliplendirildi. DMC etiketiyle iki ay önce piyasaya çıkan ‘Kalbim’ adlı  albüm, yaklaşık 100 binlik satışıyla da Müyap ödülüne emin adımlarla ilerliyor…

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sekiz Yüz - The Eight Hundred (2020) Korku Seansı 2 - The Conjuring 2 (2016) Kızkaçıran (2016) Pasifik Savaşı - Pacific Rim (2013) Ödünç Sevgili - Something Borrowed (2011) Meryem (2013)

Leave a comment