Paşabahçe tarafından hazırlanan yeni reklam kampanyası, Paşabahçe’nin tüm cam ev eşyalarında olduğu gibi çay bardağı konusundaki uzmanlığını, liderliğini ve ürünlerindeki çeşitliliği öne çıkarıyor. Kampanyada çay bardağının Paşabahçe ile özdeşleştiği, çay bardağı denildiğinde akla ilk Paşabahçe’nin geldiği vurgulanıyor. ‘Çaya Şeklini Biz Verdik’ kampanyasıyla, çayın daha yoğun tüketileceği soğuk kış günlerine girerken Paşabahçe’nin çay tiryakilerine sunduğu her biri birbirinden şık modelleri hatırlatılıyor.

Farklı ihtiyaçlara farklı tasarımlar
Avrupa’nın ve Türkiye’nin seçkin cam üreticisi Paşabahçe, yenilikçi yapısıyla yepyeni tasarımlara, farklı zevklere, değişik ihtiyaçlara yönelik üretim gerçekleştiriyor. 1935’ten bugüne çay bardağı üreten Paşabahçe’nin 75 yıllık geçmişinde birbirinden farklı 100’e yakın çay bardağı tasarımı bulunuyor. Yeni reklam kampanyasındaki bu çeşitlilik; farklı pazarların gereksinimlerine, değişik zevklere ve kültürlere uygun tasarımlara dikkat çekiyor.

Paşabahçe zengin ürün yelpazesiyle her zevk ve ihtiyaca uygun seçenekler sunuyor. Çay bardaklarından oluşan ve çeşitliliği vurgulayan Paşabahçe kampanya görsellerinde, tüketicinin evinde, işinde ya da başka bir yerde çay keyfi yaşarken kullandığı çay bardağının her zaman Paşabahçe olduğu hatırlatılarak tüketicilerle duygusal bir yakınlık kuruluyor. Kampanyanın radyo ayağında ise çay keyfinin vazgeçilmezlerinden olan çay kaşığının, bardağa çarparken çıkardığı sesler ve bu sesin tasarımlara göre gösterdiği farklılık kullanılıyor.

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aşk Nerede? (2015) John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019) Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi - Rogue One: A Star Wars Story (2016) Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu (2015) J. Edgar (2012) Arada Kalan - What Maisie Knew (2013)

Leave a comment