ÇAKALLARLA DANS 3 SIFIR SIKINTI GİŞEYE EL KOYDU!!!
İLK 3 GÜNDE 380 BİN KİŞİYE ULAŞAN FİLM BU YILIN EN İYİ AÇILIŞ YAPAN 4. FİLMİ OLDU…
İLK 3 GÜNDE 380 BİN KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ.

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği Çakallarla Dans 3 “Sıfır Sıkıntı” sinemanın 100.yılında 100.film olarak vizyona girdi ve ilk 3 günde 380 bin kişi tarafından izlendi…  

Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı filminin yönetmeni Murat Şeker, “Sinemanın 100. Yılına 100. Film olarak denk gelmemiz oldukça anlamlı bizim için. Böyle anlamlı bir hafta da izleyicinin göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür ediyoruz…  Nice filmlerle daha Türk Sineması’na hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
“Çakallarla Dans”ın fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun yanı sıra Derya Baykal ve kendisi gibi oyuncu olan kızı Derya Şensoy’un da kadroya katılmasıyla Çakallarla Dans  “Sıfır Sıkıntı” 5 Aralık’ta seyircisiyle buluştu…

Filmin senaristi ve yönetmeni Murat Şeker, “Sıfır Sıkıntı… İsminden anlaşılacağı üzere toplum olarak fazlasıyla gergin olan gündemimize bir nefes olsun diye tasarladığımız yeni filmimizin adı. Çakallarla Dans serisinin 3. Filmi olan Sıfır Sıkıntı benim senaryo olarak üzerinde en çok çalıştığım film oldu. Senarist arkadaşım Ali Tanrıverdi ile birlikte gerçekten aylarca çalıştık senaryo üzerine. Devam filmi olmasının zorluklarını yenmek için sanki yeni bir film yazıyormuşçasına oluşturduk senaryoyu. Yeni karakterleri, sürprizleri ve aksiyonu bol bir senaryo oldu. Seyircinin de beğeneceğine inanıyorum. Kısacası eğlence devam ediyor, yani Çakallarla dans devam ediyor” dedi.

Çakallar Dans Sıfır Sıkıntı filmi konusu:
Kayınço Gökhan, Muhasebeci Servet, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet. “denetimli serbestlik” koşuluyla hayatlarına devam ederken, topluma uyum sağlamak için grup terapisine giderler. Bir gün Del Piero Hikmet, hayatının kırılma anını yaşayacağından habersiz olarak bindiği vapurda, ömrü boyunca unutamayacağı güzeller güzeli “dilsiz” bir kadın olan Mihriban ile tanışır. “Yani kızın ağzı var,dili yoktur”. İkili gün geçtikçe kalp gözü ile anlaşıyor, anlaştıkça birbirine aşık oluyordur. Hayatında ilk defa bir kadın eli tutan Hikmet, Mihriban ile evlenme kararı alır. Mihriban’ın annesi Cemile’nin, Hikmet’ten tek bir isteği olur. Ölmeden önce kızının tekrar “Anne” demesi… Ameliyatın pahalı olması tek engel olup, bizimkiler açısından, çakallık yapmadan bulunması zor bir meblağdır. Ama iyilik için yapılan çakallık, çakallık sayılır mı?
Arkadaşlarının mutluluğu için her türlü yola başvuran çakalları; macera, aksiyon ve kahkaha dolu bir serüven bekliyordur…

KARAKTERLER VE OYUNCULAR:
Kayınço Gökhan        Şevket Çoruh
Del Piero Hikmet      Murat Akkoyunlu
Köfte Necmi           Timur Acar
Muhasebeci Servet     İlker Ayrık
Fatma                 Didem Balçın
Berber Hüseyin        Hakan Bilgin
Adem Abi              Ceyhun Yılmaz
Mihriban              Derya Şensoy
Cemile                Derya Baykal
Komiser               Gürkan Uygun
Deli Recep            Bülent Serttaş
Şerefsiz Metin        Bülent Çolak
Zagor İbrahim         Ünal Silver
Öğretmen              Günay Karacaoğlu

FİLMİN KÜNYESİ :
YAPIMCI: SUGARWORKZ & TAFF PICTURES
YÖNETMEN: MURAT ŞEKER
SENARYO: ALİ TANRIVERDİ & MURAT ŞEKER
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: MURAT TUNCEL
DAĞITIM: MARS DAĞITIM
MÜZİK: SERHAT ERSÖZ
YÜRÜTÜCÜ YAPIMCI: BARIŞ AYAZTAŞ
GENEL KOORDİNATÖR: HÜLYA ŞEKER
SANAT YÖNETMENİ: BURAK ÖZCAN
KOSTÜM SORUMLUSU: EFTAL SAYIM
SES OPERATÖRÜ: ONUR YAVUZ

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bir Şarkının Peşinde - Searching for Sugar Man (2013) Azem 2: Cin Garezi (2015) Kingsman: Gizli Servis - Kingsman: The Secret Service (2015) Seni O Kadar Çok Sevdim ki... - I've Loved You So Long (2009) Sabit Kanca (2013) Afire - Kızıl Gökyüzü (2023)

Leave a comment