Türk Pop Müziği’nin yeni seslerinden Çağrı, ilk albümünden sonra iki yıl sonra yeni single çalışması ‘Bana Dokunma’ ile çok yakında müzik marketlerdeki yerini alacak. Alice Harikalar Diyarında’ki kahramanı anımsatan kostümleriyle dikkat çeken Çağrı, cıvıl cıvıl görüntüsü ve tavırlarıyla dinleyicilerinin beğenisini topluyor.
Çocukluğundan bu yana müzikle iç içe büyüyen ve yorumculuğunun yanı sıra besteci kimliğinin de bir avantajını yaşayan genç şarkıcı, Ertuğ Ergin ve Hakan Caneroğlu’nun aranjörlüğünü yaptığı iki şarkısıyla artık iyice iddiasını ortaya koyarak, müzik dünyasında kendisine sağlam bir yer edinecek. Yorumculuğunun yanı sıra besteci ve söz yazarlığı kimliğini de bu single ile ön  plana çıkaran Çağrı, müzik kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Poll Production By Polat Yağcı etiketiyle dinleyicilerine ulaşacak olan single’da yer alan ‘Bana Dokunma’ ve ‘Sensiz’in söz müzikleri de genç şarkıcı Çağrı ve Ertuğ Ergin imzasını taşıyor.Albüm fotoğrafları için Zeynel Abidin Ağgül’ün objektifinin karşısına geçen Çağrı ilk klibini ise single  adını veren ‘Bana Dokunma’ya çekti. Beykoz Deri Kundura Fabrikası’nda Ceyda Sarıhan yönetmenliğinde çekilen klipte genç şarkıcıya kalabalık bir oyuncu ve dansçı grubu eşlik etti. Klipteki kostümlerini de yönetmeni ile birlikte tasarlayan Çağrı, çekimleri iki gün süren klibi ile televizyon kanallarındaki yerini aldı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
İkizler Projesi - Gemini Man (2019) Avcı’nın İntikamı - The Hunter’s Prayer (2017) Toprak Altında - Buried (2010) Tinker Bell ve Korsan Peri - Tinker Bell: The Pirate Fairy (2014) TOP GUN MAVERICK (2022) Kimsesiz Çocuk – Remi Nobody’s Boy (2019)

Leave a comment