UNIVERSAL PICTURES, MIRAMAX ve BLUMHOUSE Sunar
Bir MALEK AKKAD Yapımı
ROUGH HOUSE PICTURES İş Birliğiyle

CADILAR BAYRAMI ÖLDÜRÜR

ÖZET: 2018’de, Jamie Lee Curtis’ün rol aldığı David Gordon Green’in Cadılar Bayramı filmi, tüm dünyada 250 milyon dolardan fazla kazanarak gişe rekorları kırdı, 40 yıllık serinin en yüksek hasılat yapan filmi oldu ve bir kadın oyuncunun rol aldığı korku filmi tarihinde açılış haftasında en iyi film olarak rekoru kırdı.
Michael Myers’ın geri döndüğü Cadılar Bayramı Gecesi henüz bitmedi.
Laurie Strode (Curtis), kızı Karen (Judy Greer, Jurassic World) ve torunu Allyson’ın (Andi Matichak, Foxhole) maskeli canavar Michael Myers’ı (James Jude Courtney, Uzak Ufuklar) Laurie’nin bodrumunda kafese kapatıp ateşe vermelerinden dakikalar sonra Laurie, kendisine ömür boyu eziyet eden kişiyi sonunda öldürdüğünü düşünerek hayati önem taşıyan yaralarıyla hastaneye koşar.
Ama Michael, Laurie’nin kapanından kurtulmayı başardığında kan dökme ritüeli devam eder. Laurie acılarıyla savaşıp kendini ona karşı savunmaya hazırlarken tüm Hadonfield’ın durdurulamaz canavarlarına karşı ayaklanmasını sağlar.
Strode kadınları, Michael’ın ilk saldırısından kurtulanlardan oluşan ve kontrolü ellerine almaya karar veren bir gruba katılırlar ve Michael’ı sonsuza dek yakalamak üzere ava çıkan yasa dışı bir çeteyi oluştururlar.
Şeytan, bu gece ölecek.
Universal Pictures, Miramax, Blumhouse sunar. Bir Malek Akkad yapımı, Rough House Pictures iş birliğiyle, Cadılar Bayramı Öldürür. Oyuncular; Memur Frank Hawkins rolünde WILL PATTON, Genç Hawkins rolünde THOMAS MANN (Kong: Kafatası Adası) ve Tommy Doyle rolünde ANTHONY MICHAEL HALL (Kara Şövalye), ayrıca Cameron Elam rolünde DYLAN ARNOLD (Cadılar Bayramı) ve Robert Elam rolünde ROBERT LONGSTREET (Yehuda ve Siyah Mesih).
1978 yılı Cadılar Bayramı filminde canlandırdıkları kariyerlerinin ilk rollerini tekrarlayan Lindsey rolüyle Kyle Richards,, Civilian Brackett rolüyle Charles Cyphes ve Marion Chambers rolüyle Nancy Stphens. Ayrıca Nick Castle (1978 ve 2018 yılları Cadılar Bayramı) Michael Myers/Shape rolüyle konuk oyuncu olarak yer alıyor.
2018’in dünya çapında fenomen olan filminden sorumlu olan ve geri dönen yapım ekibinden Cadılar Bayramı Öldürür filminin yazarları Scott Teems (SundanceTV’de Rectify), Danny McBride (Cadılar Bayramı, TV’de The Righteous Gemstones) ve David Gordon Green, esinlenilen karakterlerin yaratıcıları John Carpenter ve Debra Hill (Los Angeles’tan Kaçış, Sis). Filmin yönetmeni David Gordon Green ve görevlerini tekrarlayan yapımcıları Malek Akkad p.g.a (Haberciler), Jason Blum (arınma Gecesi serisi, Kapan) ve Bill Block (Eyvah Annem Dağıttı, Hiddet). İdari yapımcılar John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green ve Ryan Freimann (Cadılar Bayramı).
Green’e kamera arkasında Cadılar Bayramı filminde de görev alan sanatçılar eşlik ediyor. Aralarında görüntü yönetmeni Michael Simmonds (Paranormal Activity 2, Frekans), yapım tasarımcı Richard A. Wright (Kaçak, All the Real Girls), Oscar ödüllü özel efektler makyaj tasarımcısı Christopher Nelson (İntihar Timi, Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) editör Tim Alverson (Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar, Evdeki Düşman) , kostüm tasarımcı Emily Gunshor (TV’de The Last O.G., Ajan Salt) ve kendilerine bir kez daha John Carpenter’ın eşlik ettiği besteciler Cody Carpenter (TV’de Masters of Horror) ve Daniel Davies (Yaşamak İçin Öldür)

Yönetmen: DAVID GORDON GREEN
Yazar: SCOTT TEEMS & DANNY MCBRIDE & DAVID GORDON GREEN
Oyuncular
JAMIE LEE CURTIS
JUDY GREER
ANDI MATICHAK
WILL PATTON
THOMAS MANN
ve
ANTHONY MICHAEL HALL
Müzik
JOHN CARPENTER
CODY CARPENTER
ve
DANIEL DAVIES
İdari Yapımcılar
JOHN CARPENTER
JAMIE LEE CURTIS
DANNY MCBRIDE
DAVID GORDON GREEN
RYAN FREIMANN
Yapımcılar
MALEK AKKAD, p.g.a.
JASON BLUM
BILL BLOCK
Uyarlanan Karakterlerin Yaratıcısı: JOHN CARPENTER ve DEBRA HILL

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Siccîn 4 (2017) After Paramparça - After We Collided (2020) Bir Kadının Zaferi - De Dirigent (2019) Lilli Ve Sihirli Kitabı - Lilly The Witch (2009) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) Red (2010)