BUZUKİ ORHAN ve ORKESTRASI ile
BALKAN COŞKUSU
KATS SAHNE’DE!

Buzuki Orhan ve Orkestrası, Gayrettepe KATS Sahne’de geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören yemekli konserlerine 17 Kasım Cuma akşamı yeniden başlıyor! Kendine has yorumu ile Balkan müziğinin önemli isimlerinden biri olan, buzuki üstadı Buzuki Orhan’ın orkestrasıyla birlikte vereceği coşkulu konseri dileyenler ayakta, dileyenler ise masalı düzende izleyebilecek.

Müzik yaşamına 13 yaşında Yunanistan’da düğün orkestralarına buzuki çalarak başlayan Orhan Osman, nam-ı diğer Buzuki Orhan, bugüne kadar çok sayıda albüme imza attı. Buzukiye farklı bir bakış açışı kazandıran ve buzukiyi tavernalardan sıyırarak festival ve caz sahnelerine taşıyan sanatçı, hem Türkiye’de hem de yurt dışında sayısız konserler verdi. Konserlerinde buzukisiyle dinleyenleri kâh efkarlandıran, kâh coşturan Buzuki Orhan, canlı performansıyla adeta bir müzik ziyafeti yaşatıyor.

Şehrin kültür ve sanat mekânı Gayrettepe KATS Sahne’de sevenleriyle buluşan Buzuki Orhan ve Orkestrası’nın konserini ayakta izlemek isteyenlerin yanı sıra oturarak izlemeyi tercih edenler için de yemekli masa düzeni seçeneği bulunuyor. Kendi mutfağıyla hizmet veren mekanda, dileyenleri konser eşliğinde harika bir menü bekliyor.

Giriş katındaki restoranıyla etkinlik öncesi ve sonrasında, konuklarına keyifli bir ortam da sunan Gayrettepe KATS Sahne, merkezi konumu ve toplu taşımaya ulaşım kolaylığıyla müzikseverlerin yeni mekan arayışına bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Buzuki Orhan ve Orkestrası’nın, 17 Kasım 2017, Cuma akşamı saat 21.00’de başlayacak konserin biletleri Biletix’ten ve Gayrettepe KATS Sahne’den temin edilebilir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yargıç Dredd - Dredd (2012) Asi - Rebel (2023) Kuralsızlar - Beomjoidosi 2 - The Roundup (2023) Kırmızı (2015) Ölümcül Labirent - Escape Room (2019) İncir Reçeli 2 (2014)