ÖMÜR VE BURAK ARASINDA ‘AŞK VAR YA’
BURAK KUT: “ÖMÜR BENI ŞAŞIRTMADI”
HAYVANSEVERLER ‘HOP DEDIK ORDA KAL’ DEDİ

Ömür Gedik’in geliri barınakların iyileştirilmesi için kullanılacak olan ‘Hop Dedik Orda Kal’ adlı düet albümü daha piyasaya çıkmadan 15 bin adet sattı. Hayvanseverlerin duyarlılığı karşısında mutluluğunu ifade eden Gedik “çabalarımızın karşılığını alacağımıza olan inancım tamdı, daha da güçlendi. Yaşayan her canlıya duyarlılık göstermesini bilen herkese teşekkürler” dedi.

Albümde Ömür Gedik, söz-müziği Sezen Aksu’ya ait olan ‘Portakal’ adlı parçada Teoman’la, Saki Çimen bestesi ‘Paramparça’da Halil Sezai Paracıkoğlu ile, Fikret Kızılok bestesi ‘Aşk Var ya’da ise Burak Kut ile düet yapıyor.

‘Aşk Var Ya’nın stüdyo çalışmasını tamamlayan Burak Kut “Ömür’ün hayvanlar için yaptıklarını önemsiyor ve destekliyorum. Ömür, önce Mavi Topluluk, sonra İstanbul Avrupa Korosu ve ardından da konservatuvardan arkadaşım Çelik Kasapoğlu’nun yönettiği Ladies and Gentlemen korosunda yıllarca şarkı söyledi. Naif ve insanın kalbine dokunan bir sesi var. Yorumunun iyi olduğunu zaten biliyordum, stüdyo çalışmalarımızda bunu daha da yakından gördüm. İyi bir ikili olduk” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Rahha (2023) Mutlu Et Beni - Hysteria (2012) Beni Adınla Çağır - Call Me By Your Name (2018) Dünya & Desie / Dunya & Desie (2009) Ev (2010) Seni Bulacam Oğlum (2021)

Leave a comment