BÜLENT ERSOY YENİ ALBÜMÜNÜ TANITTI!
BÜLENT ERSOY ‘AŞKTAN SABIKALI’YIM DEDİ!

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy’un, yeni albümü ‘Aşktan Sabıkalı’nın radyoculara ve tüm medyaya tanıtımı için Günay Restoran’da bir gece düzenlendi. Dokuz yıl aradan sonra 3 Ekim 2011 Pazartesi günü dinleyicisiyle buluşacak albümün tanıtım gecesinde Bülent Ersoy, çıkış parçası olan ve Tarkan’la birlikte düet yaptığı ‘Bir Ben Bir Allah Biliyor’ ile sahneye çıktı.  Yıldırım Mayruk imzalı, yere kadar uzanan dar payet eteği, göğüs dekolteli üstü ve yine siyah payetli ceketi ile sahnedeki yerini alan Bülent Ersoy yaptığı açılış konuşmasında ‘Ben böyle birtanıtım gecesine alışkın değilim. Dokuz yıl aradan sonra albüm yaptım ve benim zamanımda bir tek İstanbul, Ankara ve İzmir radyosu vardı. Şimdi devir değişti. Kendimi sizlerin karşısında imtihanda gibi hissediyorum’ dedi. Yaptığı esprilerle gece boyunca davetlilere kahkahalar attıran Bülent Ersoy’un heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

GECEDEN NOTLAR:
Bülent Ersoy sahneye çıkıp ilk parçasını  seslendirdikten sonra yaptığı açılış konuşmasında mutluluktan ve heyecandan sesi titredi.

Bülent Ersoy, sahnedeki tüm aksesuarları kendi evinden getirtti.

Bülent Ersoy gecede çıkış parçası olan ‘Bir Ben Bir Allah Biliyor’u iki kez seslendirdi. Tarkan’ın şarkıyı yaparak kendisine eşlik etmesinden dolayı teşekkürlerini sunan Diva ‘Hiçbir samimiyetimiz olmamasına rağmen Tarkan şarkıyı bana ‘Sizin şarkılarınızla büyüdüm’ diyerek hediye etti.  Benden tek istediği birlikte fotoğraf çektirmekti’ dedi.

Albüme Adını veren ‘Aşktan Sabıkalı’ şarkısını da istek üzerine iki kez okuyan Diva, ‘Bu şarkı tam beni anlatıyor. Hayatımızı kimseyi rahatsız etmeden gönlümüzce yaşamalıyız. Gülşen şarkıyı bana getirdiğinde ağlayarak şarkıyı dinledim ve ona vasiyet ettim. Mezarımın başında bu şarkı çalınacak’ dedi.

Tanıtımın yapıldığı gece İbrahim Tatlıses’in evlendiği haberini alan Ersoy ‘Bir ömir boyu mutluluklar dilerim, bir yastığa baş koysunlar. Herkes gibi o da mutluluğu hakediyor’ dedi.

Geceye, çok sayıda gazeteci ve radyocunun yanı sıra Diva’nın sahnedeki kostümünde imzası bulunan Yıldırım Mayruk da katıldı.

Basın mensuplarının evlilik ile ilgili soru sorması üzerine ‘Asla evlenmeyi düşünmüyorum ve evlenmeyeceğim’ dedi.

Bordo Müzik etiketi altında, Erkan Adakoğlu yapımcılığında, genel direktörlüğünü Vedat Yıldırımbora’nın yaptığı, yönetmenliğini Selçuk Tekay ile birlikte İsmail Tunçbilek ve Erhan Güleryüz’ün yaptığı “Aşktan Sabıkalı” isimli albümün stüdyo çalışması yaklaşık bir yıl sürdü.  Birbirinden güzel 12 eserin bulunduğu, uzun çalışma saatleri sonunda hazırlanan DİVA’nın albümünde, Tarkan, Gülşen, Erhan Güleryüz, Aşkın Tuna, Can Tanrıyar, Vedat Yıldırımbora, Halil Karaduman gibi Türkiye’nin seçkin müzik adamlarının imzasını taşıyan eserler yer alıyor. Sözü ve müziği Orhan Gencebay’a ait olan “Bir Teselli Ver”, sözü Ümit Yaşar Oğuzcan, müziği Muzaffer Özpınar’a ait olan “Dost Bildiklerim” ve sözü müziği Vedat Yıldırımbora’ya ait “Dert Bende” isimli hafızalara kazınmış unutulmaz şarkılar, Diva’nın muhteşem yorumuyla buluştu.

Albümdeki Eserler:

Bir Ben Bir Allah Biliyor Söz & Müzik: Tarkan
Aşktan Sabıkalı  Söz & Müzik: Gülşen
İstanbul Akşamları Söz & Müzik: Erhan Güleryüz
Gün Işığım Söz: Aşkın Tuna Müzik: Halil Karaduman
Eylül Söz & Müzik: Erhan Güleryüz
Kıskanmak Yok Söz & Müzik: Erhan Güleryüz
Yordular Beni Söz: Aşkın Tuna Müzik: Selçuk Tekay
Gidiyor musun? Söz & Müzik: Selçuk Gönüldaş
Alışmak İstemiyorum Söz & Müzik: Can Tanrıyar
Dost Bildiklerim Söz: Ümit Yaşar Oğuzcan Müzik: Muzaffer Özpınar
Bir Teselli Ver Söz & Müzik: Orhan Gencebay
Dert Bende Söz & Müzik: Vedat Yıldırımbora

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Zootropolis: Hayvanlar Şehri - Zootopia – Zootropolis (2016) Yarının Sınırında - Starred Up (2014) Elveda - The Farewell (2020) Öldürme Arzusu - Death Wish (2018) Türk İşi Dondurma (2019) Kan Bağları - Blood Ties (2014)

Leave a comment