BÜLENT ERSOY YATAKLARA DÜŞTÜ!
13 SAAT TÜL ELBİSEYLE KLİP ÇEKTİ!

Yaklaşık 10 yıl aradan sonra yeni albümü ‘Aşktan Sabıkalı’ ile dinleyicileriyle buluşan Bülent Ersoy, ilk klibini ‘Bir Ben Bir Allah Biliyor’ adlı çıkış parçasına çekti. Nihat Odabaşı’nın yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Bülent Ersoy, Avusturya Konsolosluğu’nda çekilen klibinde soğuklar nedeniyle zor anlar yaşadı. Tüm ekibin botlar, atkılar, kar maskeleri ve parkalarla çalıştığı sette Bülent Ersoy, incecik tül bir elbiseyle, yarı çıplak tam 13 saat dış mekanda aralıksız çekim yaptı. Klibin tamamlanması için daha sonra iç mekana geçen ekip yine kaloriferlerin kapalı olması nedeniyle aynı şekilde  çalışırken, Diva farklı fakat bu kez kırmızı tül bir elbiseyle sekiz saat daha soğuklarda kamera karşısındaydı.Toplam yemek arası dahi verilmeden 32 saat süren çekimler biter bitmez evine dinlenmeye çekilen Bülent Ersoy, bir hafta yataktan çıkamayarak hasta oldu.

Klibin en güzel şekilde sonuçlanması için yönetmen Odabaşı’nın sözünden çıkmayarak profesyonelliğini gösteren Diva, Nur Yerlitaş’a ait iki farklı kostümle çekimlerde yer aldı. 250 metre Fransız tülünden hazırlanıldığı öğrenilen kırmızı ve siyah elbiselerde yine Fransız dantelleri kullanıldı.  Söz ve Müziği Tarkan’a aranjesi Ozan Çolakoğlu’na ait olan ‘Bir Ben Bir Allah Biliyor’ şarkısının klibinden sonra Diva, sırasıyla diğer şarkılarını da kliple taçlandıracak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
LORO (2019) Pan'ın Labirenti - Pan's Labyrinth (2023) Gitmek: Benim Marlon ve Brandom (2008) Arthur Rambo (2022) Kapı - Die Tür - The Door (2010) Striptiz Kulübü - Magic Mike (2012)

Leave a comment