Türk Müziği’nin divası Nossa Costa’da kalabalık bir misafir topluluğunun karşısına çıkarken, siyahlar içinde şıklığıyla göz doldurdu. Modacı Gülşah Saraçoğlu’nun hazırladığı kostümünde kullandığı detayları saçındaki tokada da saklayan Bülent Ersoy, belindeki kemeriyle elbisesini tamamladı. Oldukça ağır olan ve tamamen iri Swarovski taşlarla süslenen kemer, elbisesinin güzeliğine güzellik katmıştı.500 adet yurtdışından getirtilen kemerin taşları tam bir haftada yoğun bir çalışmanın sonucunda işlendi. Sahne öncesi basının karşısına çıkarken Gülşah Saraçoğlu’nu da yanına çağıran Ersoy ‘Modacılar genellikle güzel giyinmez, bu hanımefendi hem becerikli hem de kendisi de çok şık. Terzi kendi söküğünü dikemez derler ama bu terzi dikmiş’ dedi. Sevgililer gününün yaklaşması nedeniyle sevgilisinin sürprizini merakla beklediğini belirten Diva, ‘Bakalım ne sürpriz yapacak Berk Bey. O da benim gibi mahkeme duvarı gibidir, belli etmez, sevdiğini söylerken bile öyledir. Hiç romantik değildir. Çok sabırlıdır ama ben öyle değilim çabuk sinirlenirim’ dedi. Diva’dan önce sahne alan Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Hasan Yıldırım ise, en güzel türkülerini hayranları için okudu. Tüm şarkılarını dinleyicileriyle birlikte hep bir ağızdan söyleyen Yıldırım gördüğü ilgiden memnundu.

FUNDA ARAR ÖRÜMCEK AĞINA TAKILDI!
Günay’ın sahnesinde bu hafta Kubat ve Funda Arar en güzel şarkılarını söylemek için hayranlarının karşısına çıktılar. Programında toplam iki kostüm giyen Funda Arar sesiyle şıklığını, şıklığıyla da sesini gölgede bıraktı.İlk elbisesinde siyahı tercih eden Arar, yerlere kadar uzanan siyah renkteki elbisesinin sırtındaki ve göğüsündeki örümcek ağı detayıyla çok beğenildi. İkinci kostümde tercihi kırmızı olan Funda Arar bu kez miniyi tercih etmişti. Türk Halk Müziği’nin genç temsilcisi olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Kubat, hem yaptığı albümlerle hem de sahne çalışmalarıyla halk müziğine hizmetinin devan edeceğini söyledi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Gölge (2009) Kirpi Sonic 2 - Sonic the Hedgehog 2 (2022) Suç Ortağı (2013) Adab-ı Muaşeret (2009) Kartopu Savaşları 2 - Racetime – Snowtime 2 (2019) Katliam Günü - The Windmill Massacre (2017)

Leave a comment