Angle Production sunumu ve  Mars Dağıtımı ile yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Gökhan Yılmaz’ın yaptığı  başrollerinde  Selim Gülgören, Burçin Abdullah, Atıf Emir Benderlioğlu, Sarp Bozkurt, Orhan Eşkin, Semra Dinçer, Onur Şirin, Yusuf Çetin ve Ahmet Baki Kurtuluş’un  yer aldığı “Bol Şans” filmi  19 Ağustos’ta sinemaseverlerle buluşacak. Geçen senenin yaz aylarında Kırklareli’nin Pehlivanköy ilçesinde  başlayan filmin çekimlerine oyuncularla birlikte yöre halkı da katıldı. Filmde ayrıca  halk arasında  “Pavli” köprüsü olarak bilinen ve tarihi bir hikayesi olan Akarca Deresi Köprüsü de  yer alıyor.  Ağustos’ta Pehlivanköy bir kez daha film ekibini ağırlayacak.  Bu sefer film ekibinin katılımı ile  “Bol Şans”  filminin çekimlerinin yapıldığı Pehlivanköy’de filmin  özel  gösterimi gerçekleştirilecek. Bu gösterime tüm Pehlivanköy halkı davetli olacak.
Filminin konusuna gelince, İstanbul’da şarkıcılık yapan Deniz, babasının ölüm haberini alınca Kırklareli tarafındaki köyüne gitmek zorunda kalır. Deniz babasından kalan açıkhava sinemasını yeniden canlandırabilecek midir? Köyde Deniz’i sürpriz gelişmeler beklemektedir.

Deniz İstanbul’da arkadaşının barında şarkıcılık yapar ve bu hayatından gayet memnundur. Babasının ölümü üzerine doğup büyüdüğü köye gelir. Cenaze işlerini hemen halledip dönmeyi planlamaktadır; ancak hesapları Buse ile karşılaşınca sekteye uğrar. Buna bir de babasının ölümünün arkasındaki kirli oyunlar eklenince, köyde kalıp babasının işletmekte olduğu açık hava sinemasını almak ister. Bu durum onu köyün belalısı Ümit, onun arkasında görünmeyen yüz olarak duran belediye başkanıyla karşı karşıya getirir. Ümit’in de Buse’ye aşık olduğu öğrenildiğinde işler içinden çıkılmaz bir hal alır ve Deniz, Ümit ve Buse’yi geri dönülmez bir yola sokar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Koca Ayak - Bigfoot (2019) Korkuyorum - Beau is Afraid (2023) Milk (2009) Wonder Woman (2017) Sur'da Devran (2023) Patron Bebek 2: Aile Şirketi - The Boss Baby: Family Business (2021)

Leave a comment