İNKILÂP KİTABEVİ’NDEN
FANTASTİK BİR İLK ROMAN:
BOBBY BROWN’UN OLAĞAN ve ÜSTÜ ÖYKÜSÜ

Oyuncu ve senarist Arzu Birol’un ilk kitabı Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü, İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflarda yerini aldı! Okurlara insan olmanın değerini ve bedelini sorgulatan Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü; Havtor gezegeninde başlayıp Şişli Camisi’ne uzanan, sokakları dolaşıp Feneryolu’na varan, her şeyiyle çok özel fantastik bir roman…

Birçok dizi ve filmde oyuncu ve senarist olarak yer alan Arzu Birol, kaleme aldığı ilk romanı Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü’nü İnkılâp Kitabevi etiketiyle okurlara ulaştırıyor.

Fantastik öğelerle bezeli Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü, bir sürü farklı canlının barındığı gizemli bir evren olan Dünya gezegeni ile Havtor, Sirius ve Orion gezegenlerini birbirine bağlayarak okurları gezegenler arası bir yolculuğa çıkartıyor.

Albay Algor, namı diğer Bobby Brown, Havtor gezegeninden insanını bulmak üzere dünyaya gönderilir ve kendini küçük kahverengi bir köpek bedeninde, Dünya gezegeninde Şişli Camisi’nin avlusunda bulur. Çıktığı bu zorlu macerada okurların hayatı farklı bir noktadan görmesini sağlayan; her şeyde bir anlam, her canlıda bir hikâye aratan Albay Algor, okurlara insan olmanın değerini ve bedelini sorgulatıyor.

Arzu Birol’un ilk kitabı Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü, İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflarda, inkilap.com, dr.com.tr

ve kitapyurdu.com adreslerinde!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Rubinin Ailesi - El Ruby House (2023) Atatürk (2023) İtalya Tatili - Walking on Sunshine (2014) Şeytana Sempati - Sympathy for Devil (2023) Kurtlar Vadisi Filistin  (2011) Sürükleniş - Adrift (2018)