BLUTV, NİSAN PROGRAMINI AÇIKLADI!
‘YEŞİLÇAM’ 22 NİSAN’DA HERKESİ 60’LI YILLARA GÖTÜRECEK…

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, Nisan ayında dikkat çekici yerli ve yabancı içerikleri kullanıcılarına sunarken merakla beklenen iddialı özel yapımı ‘Yeşilçam’ ile 22 Nisan’da büyük ses getirecek. Bütün dünyada ilgiyle takip edilen ‘The Handmaid’s Tale’in yeni sezonu ile ‘Exit’in ikinci sezonu da BluTV’de izleyicilerle buluşacak. ‘Hurt Locker’, ‘Le Scaphandre et le Papillon’, ‘Just Mercy’, ‘The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford’, ‘Richard Jewell’, ‘Blow’ ve ‘Long Shot’ gibi yabancı filmler ise Nisan programını dopdolu kılacak.

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, usta yönetmen Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu BluTV’nin özel yapımı ‘Yeşilçam’ Nisan ayına damga vuracak. İzleyicilere sunacağı gösterişli atmosfer ve kadrosunda bir araya gelen birbirinden başarılı isimlerle 1960’lı yıllara zaman yolculuğu yapacağımız ‘Yeşilçam’ 22 Nisan’da izleyiciyle buluşacak.

Yabancı içerikleriyle dikkatleri üzerine çeken dijital platform, dünyayı kasıp kavuran HBO dizisi ‘The Handmaid’s Tale’in yeni sezonunu üyeleriyle buluşturuyor. 28 Nisan’da Amerika’da yayınlanacak olan dizi, heyecanla beklenen yeni sezonuyla hemen bir gün sonra 29 Nisan’da sadece BluTV’de izlenebilecek. Aynı zamanda, otuzlu yaşlarından önce multi-milyoner olan dört adamın gerçek hikayesini anlatan Norveç yapımı ‘Exit’ dizisinin 2. sezonu da yeni ayda izleyicilerin karşısına çıkacak.

Nisan’da ayrıca ödüllü filmler BluTV’de sinemaseverlerle buluşmaya devam edecek. Ödüllü savaş filmi ‘Hurt Locker’ın yanı sıra felç geçiren bir editörün gerçek hayat hikayesini anlatan ‘Le Scaphandre et le Papillon’ ve insan hakları savunucusu bir avukatın adaletin yerini bulması için verdiği mücadeleyi merkezine alan ‘Just Mercy’ seçkide bulunan yapımlar arasında yer alacak. Başrolünde Brad Pitt’in yer aldığı, idolü olarak gördüğü Amerikalı haydutun çetesine katılan Robert Ford’un zamanla yaşadığı dönüşümü seyirciye sunan ‘The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford’ da izleyicilere sevilen platformda seyir keyfi yüksek dakikalar yaşatacak.

Yönetmen koltuğunda Clint Eastwood’un oturduğu, bir güvenlik görevlisinin 1996 yılında yaşanan bir bombalamayla suçlanmasını anlatan ‘Richard Jewell’ın yanı sıra Nisan ayında başrollerini Johnny Depp ile Penelope Cruz’un paylaştığı, uyuşturucu baronu George Jung’un hayat hikayesini konu alan ‘Blow’ yayına girecek. Son olarak, Charlize Theron’la Seth Rogen’ı bir araya getiren romantik komedi ‘Long Shot’ yine Nisan ayında BluTV’de olacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çocuk Büyütme Rehberi - Instructions Not Included (2014) İçimdeki Şeytan - The Devil Inside (2012) Troller: Hep Beraber - Trolls Band Together (2023) Osmanlı Cumhuriyeti (2008) Gözümün Nûru (2013) Bağlanmak Yok - No Strings Attached (2011)