“BİTMEYEN GECE”
(Dead Night)

Korku ve gerilim türünde iddialı bir yapım olarak Türk seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan “Bitmeyen Gece” 10 Ağustos Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.

2018 yapımı “Dead Night / Bitmeyen Gece”, bir ailenin kanlı cinayetlerle bir gecede trajediye dönen hayatını anlatıyor.

Filmin yapımcılığını Andy Meyers ve Bradford Baruh yapıyor. Şimdiye kadar pek çok fantastik filmin yapımcılığına da imza atan Bradford Baruh, bu film ile ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Barbara Crampton, Brea Grant, AJ Bowen, Elise Luthman gibi başarılı isimler yer alıyor.

Korku filmi severlerin ilgiyle beklediği “Bitmeyen Gece” dünyaca ünlü sinema yazarlarından tam not aldı. Vahşi ve kanlı bir hafta sonu tatilini beyaz perdeye taşıyan film, kısa sürede sosyal medyada ilgi gördü.
Hann Medya’nın dağıtımını yapacağı film, 10 Ağustos Cuma gününden itibaren sinema severlerle buluşacak.

Konu: James ve karısı Casey, iki çocukları ve onların bir arkadaşı ile birlikte hafta sonu tatiline çıkarlar. Aslında bu bir tatilden çok, kocasına ölümcül kanser teşhisi konan Casey’nin alternatif tedavi deneme çabasıdır. Pollack ailesi, Oregon’da iyileştirici etkisi olduğu söylenen, gözlerden uzak bir kulübeye giderler.

James, karlı bir akşamda odun aramak için çıktığı ormanda yürürken yerde baygın yatan bir kadın görür. Aile, yardım etmek için kulübeye getirdikleri bu gizemli kadının, hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir dizi olaya sebep olacağından habersizdir.

Gösterim Tarihi: 10 Ağustos 2018
Dağıtım: CGV Mars Dağıtım
İthalat: Hann Media
Yapımcılar: Brad Baruh, Andy Meyers
Senaryo: Brad Baruh, Irving Walker
Uygulayıcı yapımcı: Don Coscarelli
Film müziğinin bestecisi: Joseph Bishara
Yönetmen: Brad Baruh
Oyuncular: Barbara Crampton, Brea Grant, A. J. Bowen, Elise Luthman

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Malefiz: Kötüğün Gücü - Maleficent: Mistress of Evil (2019) Nefes: Vatan Sağolsun (2009) Evrenin Askerleri: İntikam Günü - Universal Soldier: Day of Reckoning (2012) Hayatın Tuzu (2009) İstila - Monsters (2011) SCOOB! (2020)