Plaj çekimlerinde paparazzilere karşı olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.
2011’in en iddialı filmlerinden biri olmaya aday “Bir Avuç Deniz”in Göcek çekimleri tamamlandı. Filmin teknede ve plajda geçen sahnelerinin medyaya yansımaması için olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Çekimler, basına kapalı olarak, büyük bir gizlilik içinde 10 günde tamamlandı.

Filmin başrol oyuncuları Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan’ın özel isteğiyle bir çok sahne “kapalı set” olarak çekildi. Bu çekimlerde yönetmen ve görüntü yönetmeni dışında set ekibi yer almadı.

Bir Avuç Deniz’in yönetmenliği ve senaryosu, reklam filmleriyle ünlü Leyla Yılmaz’a ait. Leyla Yılmaz, filme dair şu açıklamaları yaptı: “Çok profesyonel ve özveriyle çalışan bir ekibe sahibim ve hepsiyle gurur duyuyorum. Oyuncularımın hepsi, oynadıkları karakterlerine müthiş sahip çıktılar. Berrak’ı sorarsanız, kendisi gerçekten çok yetenekli ve çalışkan. Hasta olduğu zamanlarda bile çalışmaya aynı hızla devam ediyor. Sette ‘Hocam’ diye hitap edilen, yılların oyuncuları Ayda Aksel ve Can Gürzap’ın karşısında olağanüstü bir performans sergiliyor. Altan, disipliniyle ve rolüne inançla herkesin hayranlığını kazandı. Zaten artık Berrak kendini Deniz, Altan kendini Mert olarak görüyor. Ben bile isimlerini karıştırıp, roldeki isimleriyle sesleniyorum onlara.”

Filmin kadrosunda Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan dışında Zeynep Özder, Ahu Yağtu, Tuğrul Tülek gibi genç yıldızlar ve Ayda Aksel, Can Gürzap gibi usta isimler de yer alıyor.

FGS Film tarafından çekilen “Bir Avuç Deniz”, Mart 2011’de vizyona girecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sadık Bir Adam - A Faithful Man (2019) Kehanet / Knowing (2009) R.I.P.D. Ölümsüz Polisler (2013) İskoçya Kraliçesi Mary - Mary Queen of Scotts (2019) Hay Way Zaman: Dersim’in Kayıp Kızları (2014) Dali Diyarı - Daliland (2023)

Leave a comment