NETFLIX, RIAN JOHNSON İMZALI BIÇAKLAR ÇEKİLDİ: GİZEMLİ BİR SERÜVEN’İN RESMİ TANITIM FRAGMANINI VE AFİŞİNİ PAYLAŞTI

Gizemli bir serüvenin parçalarını birleştirmeye davetlisiniz…

Daniel Craig’in başrolünde yer aldığı Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven, 23 Aralık’ta Netflix’te izleyiciyle buluşacak

Netflix, her biri renkli karakterlere sahip şüphelilerden oluşan yeni bir kadronun dâhil olduğu, Dedektif Benoit Blanc’in bir gizemi adım adım çözmek üzere Yunanistan’a gittiği, Rian Johnson imzalı Bıçaklar Çekildi’nin devam filmi olan Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven’in resmi tanıtım fragmanını ve afişini paylaştı.

Yönetmen: Rian Johnson
Senarist: Rian Johnson
Yapımcılar: Ram Bergman, Rian Johnson
Oyuncular: Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline with Kate Hudson ve Dave Bautista
Yayın Tarihi: 23 Aralık 2022

www.netflix.com/GlassOnion

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven Sosyal Medya Kanalları

Facebook: @KnivesOutMovie
Instagram: @KnivesOut
Twitter: @KnivesOut

GlassOnion

Netflix Hakkında:
Netflix, 190’dan fazla ülkede 221 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Arkadaştan Öte - Friends With Benefits (2011) Can Tertip (2015) Babamın Penguenleri - Mr. Popper’s Penguins (2011) Destere (2008) Dabbe: Bir Cin Vakası - d@bbe: Bir Cin Vakası (2012) Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV - Kingsglaive: Final Fantasy XV (2016)