36 yıl aradan sonra gelen devam filmiyle bekleyiş 6 Eylül’de sona eriyor!

Beterböcek Beterböcek’in ilk posteri yayınlandı

Efsanevi yönetmen Tim Burton’ın 1988 tarihli doğaüstü komedi filmi “Beterböcek”in (Beetlejuice) devam filmi Beterböcek Beterböcek’in (Beetlejuice Beetlejuice) ilk posteri yayınlandı. 36 yıl aradan sonra gelen devam filminin posterinde “Bekleyiş Sona Eriyor” yazarken, sinemaseverler şimdiden filmin gösterim tarihini sabırsızlıkla beklemeye başladı. Orijinal kadrodan Michael Keaton, Winona Ryder ve Catherine O’Hara’nın yer aldığı filme, Monica Bellucci, Jenna Ortega, Willem Dafoe ve Justin Theroux gibi yeni isimler eklendi. Tim Burton’ın yeniden yönetmen koltuğunda olduğu “Beterböcek Beterböcek”, ülkemizde 6 Eylül’de sinemalarda olacak.

Sinema tarihinin en unutulmaz filmlerinden Beterböcek, 36 yıl aradan sonra devam filmiyle geri dönüyor.

Kendine has, sıra dışı karakterler yaratan ünlü yönetmen Tim Burton’ın yönettiği 1988 yapımı Beterböcek devam filmiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Tim Burton’ın yeniden yönetmen koltuğunda olduğu “Beterböcek Beterböcek”in ilk posteri paylaşılırken, posterde “Bekleyiş Sona Eriyor” yazması sinemaseverleri heyecanlandırdı.

Orijinal kadrodan Michael Keaton, Winona Ryder ve Catherine O’Hara’nın yer aldığı devam filmine, Monica Bellucci, Jenna Ortega, Willem Dafoe ve Justin Theroux gibi yeni isimler eklendi. 1989’da En İyi Makyaj Akademi Ödülünü alan Beterböcek, devam filminde de yine orijinaline sadık kalınarak tamamen makyaj, gerçekçi efektler ve kuklalar ile çekildi.

Fantastik dünyasıyla kült yapımlar arasına girmeyi başaran ilk Beterböcek, 15 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 75 milyon dolar hasılat elde ederek büyük bir başarı elde etmişti. Çizgi film ve bir Broadway müzikali de dahil olmak üzere çeşitli uyarlamalara ilham veren film, fantastik dünyası ve Beterböcek karakteri ile sinema tarihine damga vuran kült yapımlardan.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği “Beterböcek Beterböcek”, 6 Eylül’de vizyonda olacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Derin Tehlike - Beneath the Surface (2024) Deha - Gifted (2017) Hazine Avcısının Maceraları - Tad The Lost Explorer (2013) Son Umut - The Walter Divine (2014) Lanetli Kan - Blood (2023) Arayış - The Search (2015)