The Weinstein Company SUNAR
BENİM KOMŞUM BİR MELEK

KISA ÖZET
BENİM KOMŞUM BİR MELEK (ST. VINCENT), 12 yaşındaki oğlu Oliver’la (JAEDEN LIEBERHER) birlikte yalnız yaşayan anne, Maggie, (MELISSA MCCARTHY) Brooklyn’deki yeni evlerine taşınmasıyla birlikte yaşananları kendine konu ediniyor. Uzun saatler çalışmak zorunda olan Maggie’nin tek çaresi oğlunu gündüzleri, emekli, huysuz, aksi ve alkolle kumarın pençesindeki yeni komşuları Vincent’a (BILL MURRAY) emanet bırakmaktır. Zamanla bu ikilinin arasındaki ilişki, başta mümkün görülmese de gelişmeye başlar. İkili, Daka (NAOMI WATTS) adındaki hamile striptizci ile birlikte her gün, yarış pistlerinden striptiz kulüplere ve barlara kadar ayrı bir eğlence durağına uğrar. Vincent, Oliver’ın büyüyüp bir adam olmasına yardım ederken Oliver da Vincent’ta kimsenin göremediği bir şeyin olduğunu fark eder, en başından beri yanlış anlaşılmış, iyi kalpli bir adam.

Oyuncular: Bill Murray, Melissa McCarthy Naomi Watts,Chris O’Dowd Terrence Howard ve Jaeden Lieberher
YARCIMCI YAPIMCI : Ivana Lombardi
YÜRÜTÜCÜ YAPIMCILAR : Bob Weinstein Harvey Weinstein, Dylan Sellers Don Cheadle, G. Mac Brown
YAPIMCILAR : Peter Chernin, PGA Jenno Topping, PGA Theodore Melfi, PGA Fred Roos
YAZAN VE YÖNETEN: Theodore Melfi

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Koro - Boychoir (2015) İkili Oyun - The Double (2011) Koruyucu - Lukas – The Bouncer (2019) Vali (2009) Çatlak Film - Movie 43 (2013) Mürit - The Lodge (2020)

Leave a comment