Ben Artık Büyüdüm

Küçük Fil artık BÜYÜMÜŞTÜ ve annesi ona bir GÖREV vermişti.
Çikolata, mum, balon ve yumurta almaya tek başına gidecekti.
Ancak işler biraz karışabilirdi!

Kitapları onlarca dile çevrilmiş, çok okunan ödüllü yazar Susanna Isern’den çocukların büyüme sürecine gülümseten ve iç ısıtan bir bakış…
Ben Artık Büyüdüm, tam da sorumluluk almak için istekli miniklerin ve ailelerinin kalbini çalacak bir kitap.
Çevirmen: Emrah İmre

Aru Shah ve Zamanın Sonu

Aru Shah, ortaokula giden ve annesinin müdür olarak çalıştığı Antik Hint Sanat ve Kültür Müzesi’ndeki ufak bir dairede yaşayan, sıradan bir kızdı. Yani en azından o öyle sanıyordu! Bir gün okulda rezil olmamak ve arkadaşlarına hava atmak isterken müzedeki bir lambayı yaktı. Annesinin lanetli olduğunu ve asla ama asla yakılmaması gerektiğini söylediği lambayı! İşte o zaman işler çığırından öyle bir çıktı ki Aru kendisini Hindu mitolojisiyle çevrili bir maceranın içinde buldu!

Şimdi bütün hastalıklardan korkan ruh kardeşiyle birlikte bir sürü doğaüstü görevi yerine getirmesi ve zamanın sonu gelmesin diye ölümle burun buruna gelmesi gerekiyordu. Ama bunların hepsini, üzerindeki Örümcek Adam pijamasıyla yapabilecek miydi?

Arkadaşlık ve Hint mitolojisi üzerine yazılmış bu nefes kesici kitap,
Rick Riordan’ın önsözüyle okurlarıyla buluşuyor!

Çevirmen: Aslı Tümerkan

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
Pele: Bir Efsanenin Doğuşu (2016) Büyük Usta - The Grandmaster (2014) Amerikan Soygunu - American Animals (2019) Model - The Model (2017) Melankoli - Melancholia (2012) Adana İşi (2015)