Tiyatro Karnaval “Tuzak” adlı yeni oyunu ile 4 Mart Salı akşamı saat 20:30’da tiyatro severlerle buluşuyor!

Kurulduğu günden bu yana, birçok farklı oyuna ev sahipliği yapan, kendi oyunları ve oyuncuları ile tiyatro severlerin kısa sürede beğenisini kazanan Tiyatro Karnaval ekibine, yeni bir oyun ve yeni isimler katıldı. İstanbul Şehir Tiyatrosunun ödüllü oyuncu ve yönetmeni Tolga Yeter’in yönetmenliğini yaptığı oyunun prömiyeri 4 Mart Salı akşamı tiyatro severlerle buluşacak.1960 yılında Robert Thomas tarafından yazılan, Yelda Serbes tarafından dilimize çevrilen, bir polisiye komedi olan Tuzak birçok renkli ve başarılı oyuncuyu bir araya getirdi.
Oyunda, seyircinin yakından tanıdığı Behzat Ç’nin Cevdet Komiseri “Berke Üzrek”,  Laz Vampir Dracula ve yakında vizyona girecek olan “Sadece Sen” sinema filmlerinden hatırladığımız “Levent Sülün”, Eyvah Eyvah filmlerinin sempatik ve başarılı oyuncusu “Hande Dane”, Laf Ebeleri’ nin unutamadığımız komedyenlerinden Taner Ergör, İ.Can Varlı, Yelda Serbes, Umut Akbıyık , Mert Marankoz rol alıyor.

Oyunda dekor tasarımını da üstlenen Tolga Yeter’in yanı sıra, kostüm tasarımı Nejla Kıskaç, ışık tasarımını İsmail Oğuz, reji asistanlıklarını da Dilek Tora ve Tuğba Tutuğ üstlenmektedir.

Bir dağ kasabasına balayına gitmiş yeni evli Mösyö Corban polise karısının kaybolduğunu bildirir. Kadın bir tartışmanın ardından orayı terk etmiş ve geri dönmemiştir. Mösyö Corban eşini merak etmektedir. Bu sırada kasabanın rahibi gelip Mösyö Corban’a eşinin bulunduğunu söyler. Ama bulunan kadın adamın kendi karısı değildir. Fakat maalesef kimse gerçek Madam Corban’ı tanımamaktadır. Bu Madam Corban kocasının hafızasını yitirdiğini söyler ve kendisinin doğru kişi olduğunu birçok soruşturmadan geçerek doğrular. Adam deli midir yoksa bütün bunlar ona saldırmak için kurgulanan bir oyun mudur?
Gizem ve gülmece dolu birbirini izleyen çok tuhaf olayların yaşandığı bu hikâyede seyirci bile kimi zaman kendini tuzağa düşmüş bulacaktır.

“Tuzak”, 4 Mart Salı akşamı saat 20:30 Tiyatro Karnaval’da (Mecidiyeköy- Gönül Ülkü& Gazanfer Özcan Sahnesi) ilk gösterimini yapıyor.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157641529135224″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
EIFFEL (2022) Ölü Bölgeden Fısıltılar (2013) Hızlı ve Öfkeli 7 - Furious 7 (2015) Almanya’ya Hoşgeldiniz - Almanya: Willkommen in Deutschland (2011) Pinokyo - Pinocchio (2015) Aşkın Çekimi - Their Finest (2017)

Leave a comment