Bedük istediğini yaptı ve başarıya ulaştı
‘Ben yurtdışına açılmak için özel bir şey yapmam. Eğer iyi bir şey yapıyorsam onlar beni bulur” diyen Bedük’ün dediği oldu ve şimdi tüm şarkıları ile bu anlamda dünya müzik piyasasında olmayı başaran ilk Türk oldu. Bedük, Türk DJleri ile  yaptığı çalışmaları ile hem kendinden hem de Türkiye’den sıkça söz ettiriyor.

Yaptığı ‘GO’ albümü ile müzik dünyasında başarısını kanıtlayan ve “Ben Dünyaya açılmak için uğraşan şarkıcıları anlamıyorum. Zaten iyi bir şey yapıyorsanız gelir sizi bulurlar. Ben illa ki, bir şey yapmam lazım, dünyaya açılmam lazım diye uğraşmam” diyerek yaptığı iş iyi olursa fark edileceğini söylemişti. Ve dediğini yaptı geçtiğimiz aylarda Dünyaca ünlü starların müzik şirketi Columbia Records ile anlaşma imzalamıştı. Tüm Dünya müzik listelerinde yerini alan tek Türk olma özelliğini yakalayan Bedük bir ilke daha imza attı ve albümde yer alan şarkıların remixleri için Türkiye’nin ünlü DJleri ile müzik yaptı.

Burak Yeter, Suat Ateşdağlı, Ahmet Half, Bedük’ün şarkılarını özel çalışma ile remixlendirdiler. Bedük’ün şarkıları bu haliyle de dünya müzik listelerinde dinleyici ile buluşmaya başladı. Dünyaca ünlü DJ’ler ile rahatlıkla çalışabilecekken Türk DJ’lerini ön plana çıkartmak için böyle bir çalışma yapan Bedük’ün şimdi remixli şarkıları da dünya müzik listelerinde üst sıralara yükselmeye başladı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
Öğrenci İşleri (2015) Jüpiter’in Uydusu - Jupiter Holdja – Jupiter’s Moon (2017) Bekarlığa Feda (2019) Son Şarkı - The Last Song (2010) Ay Lav Yu Tuu (2017) İki Aşk Arasında - How to Make Love Like an Englishman (2015)

Leave a comment