INCEPTION/BASLANGIÇ – Outdoor Banners

Christopher Nolan’ın yönettiği, Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt ile Marion Cotillard’ın oynadığı ve 23 Temmuz 2010’da ülkemiz sinemalarında Warner Bros. tarafından gösterime çıkarılacak olan Başlangıç (Inception) filminin “outdoor banner”ları sadece online mecralarda yayınlanmak üzere paylaşıma açıldı.
Filmin konusu şöyle: Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmak olan Dom Cobb çok yetenekli bir hırsızdır. Casusluk dünyasında
aranan bir oyuncu olan Cobb’a bu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek
son bir iş, tabi eğer imkânsız “başlangıç”ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır.

Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb’un görebildiği bir düşmandır.
Bu yaz, olay yeri, zihniniz olacak. Ünlü yönetmen Christopher Nolan, orjinal bir  bilimkurgu aksiyon olan ve yeryüzünün heryerinde ve rüyaların mahrem ve sonsuz dünyasında gezinen “Başlangıç/Inception” filminde uluslararası bir oyuncu kadrosunu yönetiyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sırrımın Çiçeği - La flor de mi secreto (2022) Çılgın Ofis Partisi - Office Christmas Party (2016) Despero / The Tale Of Despereaux (2009) Terminatör 4: Kurtuluş - Terminator 4: Salvation (2009) Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika (2009) Müstakbel Damat (2022)

Leave a comment