Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün en büyük kızı Yurdagül Akgün, Erkan Akyollu ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahı Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci kıydı. Büyükçekmece Kaya Ramada Plaza’da yapılan düğün töreninde sanat camiasından politikaya 1500 davetli katıldı. Yurdagül Akgün, Erkan Akyollu çiftinin evlenme süreçlerinin çok uzun yollardan geçtiği bunun için Başkan Akgün 7 ay karar vermek için beklediklerini söyledi. Çiftin nikah şahitliklerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Eski Başbakanı Derviş Eroğlu, Aydın Valisi Mustafa Malay, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Schalke 04 Futbol Kulübünün onursal Başkanı Gerhard Rehberg yaptılar. Düğünün açılışında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün bir kız babası olarak hayatının en mutlu ve ayrıca en hüzünlü günlerinden birini yaşadığını belirterek “Bugün burada siz değerli dostlarımızla Akgün ailesi adına hayatımızın en mutlu günüyle beraber, en zor günlerinden birini yaşıyoruz. Benim ilk kızım olan Yurdagül dünya evine giriyor. Her ne kadar bu düğünde nikahı benim kıymamı isteseler de ben öyle yapmayacağım. Komşu belediye başkanım Mustafa Değirmenci bu önemli günde nikahı kıyacak. Hepinize bizleri yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Yurdagül Akgün’ün annesi Hatice Akgün, kardeşleri Gülin, Merve ve Emre Akgün’ün de ablalarının en mutlu gününde, oldukça sevinçli oldukları gözlendi.

Nikahı kıyan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci damat Erkan Akyollu’ya Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kızının nasıl istemeyi başardıklarını sordu. Damat Akyollu’da her şeyin nasip ve kısmet olduğunu, bu süreçte Schalke 04 Onursal Başkanı Gerhard Rehberg’in kendilerine çok yardımcı olduğunu söyledi. Kız istemeye onunla gittiğini söyleyen, bir ömür boyu mutlu olacağı inandığı insan ortaya çıkınca olayların çok daha zor ve güzel geliştiğini dile getirdi.

Düğün törenine politikanın yanı sıra sanat dünyasından da değerli isimler katıldı. Ünlü sanatçılar Bülent Serttaş ve Nuri Sesigüzel düğünde en değerli şarkıları Yurdagül ve Erkan çifti için okudular.

Kaya Ramada Plaza’da yapılan düğün törenine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Eski Başbakanı Derviş Eroğlu,Devlet Eski Bakanı Bülent Akarcalı, CHP İstanbul Milletvekilleri İlhan Kesici, Esfender Korkmaz, Mehmet Ali Özpolat, CHP MYK Üyesi Erdoğan Toprak, Schalke 04 Onursal Başkanı Gerhard Rehberg, Aydın Valisi Mustafa Malay, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Emekli Tuğgeneral İdris Koralp, Gelibolu Belediye Başkanı Cihat Bingöl, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Hadımköy Belediye Başkanı Ali Osman Çolak, Muratbey Belediye Başkanı Bayram Ali Üner, Tepecik Belediye Başkanı Rafet Yıldız, , Sanatçılar Sinan Özen, Bülent Serttaş, Nuri Sesigüzel, İbrahim Erkal, İzzet Yıldızhan ile çok sayıda davetli katıldı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Frantz (2016) Sihirbazın Balonları - Here Comes The Grump (2018) T2 Trainspotting (2017) Haziran Yangını (2015) İlk Temas (2022) İstila - Monsters (2011)

Leave a comment