BARNEY’S VERSION-IRON LADY-CHERRY_Chantier Films gelecek vizyon filmleri

BARNEY’S VERSION (Benim Hikayem)

Başrollünde Oscar adayı olan Paul Giamatti, Bond kızı Rosamund Pike, yine Oscar adayı olan Minnie Driver, Twillight serisinin güzel yıldızı Rachellle Lefevre ve Oscarlı usta oyuncu Dustin Hoffman yer alıyor.

Mordecai Richler’in ödüllü mizah romanından uyarlanan Benim Hikayem’de, olağanüstü yaşam süren sıradan görünümlü bir adamın, Barney Panofsky’nin sımsıcak, aklı başında ve esprili öyküsünü anlatır. Tümüyle Barney’nin bakış açısından, samimi itiraflara dayalı olarak anlatılan film, 30 yıllık döneme ve iki kıtaya yayılırken kahramanımızın uzun ve rengarenk yaşamının iniş çıkışları arasında dolaştırır.

http://www.barneysversionthemovie.com/#/home

CHERRY

Çok beğenilen Little Miss Sunshine ve Juno filmleri gibi…

Aaron, mühendislik programında okuyan zeki sakin bir öğrencidir. Burada karşılaştığı, 34 yaşında yeniden okula dönen hayat dolu çılgın Linda, Aaron’u hayallere sürükleyen ilk kadındır. Linda’yla birlikte hayatına 14 yaşındaki asi kızı Beth de girer… Romatik mathematik her iki yönde de çalışmıyordu ama Aaron her şeye rağmen bu işlevsiz üçgenin içine girdi. Artık hayat, Aaron karmaşık sandığı mühendislik eğitiminden çok daha karışıktı.

http://www.cherrythemovie.com/#/trailer

IRON LADY

Oscar Ödüllü Meryl Streep, Demir Lady lakaplı  eski İngiltere Başbakanı Margaret Thatcher’ı canlandıracak.

Film, İngiltere ve Arjantin arasında yaşanan Falkland Adaları kriz dönemine odaklanıyor. Erkek egemen bir dünyada, sınıf ve cinsiyet engellerini çökerten bir kadının hikayesi. Hikaye, güç ve güç için ödenen bedeli konu alıyor ve burada sıradışı ve karmaşık bir kadının şaşırtıcı ve anlayışlı portresini görüyoruz.

YAKINDA SİNEMALARDA

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hüddam 4: Ahmer (2024) Dünyada Bir Gece - Night on Earth (2017) Ölüm Odası - The Vault (2018) Son Efsane - The Program (2015) Hititya: Madalyonun Sırrı (2013) Jurassic World: Yıkılmış Krallık - Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Leave a comment