Bad Boys, dördüncü filmiyle geri dönüyor!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in ilk fragmanı yayınlandı!

İlki 1995 yılında seyirci ile buluşan ve dünya çapında gişe rekorları kıran Sony Pictures yapımı Bad Boys serisi, yeni devam filmiyle geri dönüyor. Hayranlarının heyecanla beklediği dördüncü filmin aksiyon ve komedi dozu yüksek ilk fragmanı yayılandı.

Başrollerinde Will Smith ve Martin Lawrence yer aldığı Bad Boys: Ride or Die / Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç, 7 Haziran’da sinemalarda olacak.

Bad Boys bu yaz dördüncü kez seyirciyle buluşuyor. İlk filmi 1995’te gösterime giren ve dünya çapında gişe rekorları kıran Bad Boys serisi, heyecan verici aksiyon sahneleri ve aşırı komedinin ikonik karışımıyla geri dönüyor. Ancak bu sefer ufak bir değişikle: Miami’nin en iyileri artık kaçak durumda…

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, “Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç”, 7 Haziran’da vizyonda olacak.

Filmin Künyesi:

Yönetmen: Adil & Bilall
Oyuncular: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Nuñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tasha Smith, with Tiffany Haddish and Joe Pantoliano
Senaryo: Chris Bremner
Yapımcılar: Jerry Bruckheimer, Will Smith, Chad Oman, Doug Belgrad
Uygulayıcı Yapımcılar: Barry Waldman, Mike Stenson, James Lassiter, Jon Mone,
Chris Bremner, Martin Lawrence
Dağıtım: TME Films

Filmin fragmanı:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Buz ve Gökyüzü - La Glace et le Ciel – Ice and Sky (2015) Cesur Tom ve Sihirli Ayna - Menique y el Espejo Magico – Tom Little and the Magic Mirror (2015) Ateş (2016) Suyun Sesi - The Shape of Water (2018) Pinokyo - Pinocchio (2015) Zebani - The Stranger (2016)