“Babam İçin – Will”

Birçok başarıya imza atmış GalataFilm’in yapımı olan Babam İçin – Will, 15 Haziran tarihinde izleyiciyle buluşacak. Babam İçin – Will, bir Türk şirketi tarafından, uluslararası sinema için üretilen ilk film olma özelliğini taşıyor. Bu yıl Cannes Film Festivali’nde gösterilen 12 milyon dolar bütçeli filmin uluslararası hakları ise SONY tarafından satın alındı.

Filmin kadrosunda ünlü Türk oyuncu Canan Ergüder, ayrıca A Christmas Carol, Paris Je T’aime gibi filmlerden tanıdığımız Bob Hoskins ve diğer yetenekli oyunculara ek olarak; Liverpool FC kulübü oyuncuları Jamie Carragher ve Steven Gerrard ve eski teknik direktör Kenny Daglish da yer alıyor. Kazanmanın inanmak olduğunu anlatan filmde, 11 yaşındaki Will’in Liverpool’dan İstanbul’daki Şampiyonlar Ligi maçına ulaşma hikayesi anlatılıyor. Will, korkularının hayallerinin önüne geçmesine izin vermeden, yetiştirme yurdundan kaçıyor ve futbol sevgisi, takımı, babası ve hayalleri uğruna yaptığı bu yolculuktan başarı ile çıkıyor. Bosna savaşına ve kara mayınlarına da değinen filmde aynı zamanda önemli bir sosyal yaraya da parmak basılıyor.Galata Film’in çektiği Babam İçin – Will 15 Haziran’da, yani Babalar Günü’nde vizyona girecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sadık Ahmet (2024) Belfast (2022) Sevimli Kahraman - Outback (2012) Spiral: Testere Devam Ediyor - Spiral: From the Book of Saw (2021) Tinker Bell ve Canavar Efsanesi - Tinker Bell and the Legend of   the Never Beast (2015) Jurassic World: Hakimiyet - Jurassic World: Dominion (2022)

Leave a comment