“BABALARIN BABASI” 22 NİSAN’DA VİZYONDA!”
Menderes Samancılar, İstanbul’ un En Korkulan Mafya Babası Olarak  Beyaz Perdede!
3 YANLIŞ BİR ADAMI GÖTÜRÜR BU ALEMDE.
KOMEDİ VE KAHKAHA BU FİLMDE..

Yönetmenliğini Raşit Çelikezer’in yaptığı senaryosunu Nuri Özgül ve Şenol Zencir’in yazdığı yapımcılığını Selin Altınel’in üstlendiği başrollerini Menderes Samancılar, Ali Sürmeli, Ayhan Taş, Burak Satıbol, İsmail Demirci, Burcu Binici, Abidin Yerebakan, Barış Başar, Ömer Gecü, Erdal Cindoruk, Emre Kentmenoğlu ve Ayşen Sezerel’in paylaştığı komedi filmi “Babaların Babası” 22 Nisan vizyona giriyor.

Çekimleri yaklaşık 3 ay önce İstanbul’da tamamlanan mafyanın karanlık dünyasını farklı ve esprili bir dille yansıtan “Babaların Babası” vizyona girmek için gün sayıyor.

Menderes Samancılar’ın İstanbul yer altı aleminin raconunu kesen, Babaların Babası Necdet Çetin’i canlandırdığı filmin kısaca konusu ise şöyle; birlikte iş yaptığı diğer mafya babalarının arkasından iş çevirdiğini öğrenen Nejdet, onlara bir ders vermek için harekete geçer. Hazırladığı sürprizin en büyüğü ise uzun yıllardır herkesten sakladığı oğludur. Ancak konservatuar mezunu olan Berk balettir. Hiç bir şeyden haberi olmayan genç adamın en büyük hayali ise baş balet olmaktır. Balerin kız arkadaşı ile birlikte mütevazi bir hayat süren Berk kendini bir anda mafya babalarının hesaplaşması içinde bulur. Üstelik onların en büyüğü ve en korkulanı kendi öz babasıdır.

Eğlenceli senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile “Babaların Babası” 22 Nisan’da vizyonda!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ağır Kelepçe (2017) Müslüm Baba (2019) Aşkın Büyüsü - Water For Elephants (2011) Kan Bağı - Blood Father (2016) Savaştan Sonra - Mudbound (2018) Recep İvedik 2 (2009)

Leave a comment