Yeni yılın iddialı komedi aksiyon filmi ‘Baba Parası’nın gala gösterimi Kanyon’da 9 sinema salonunda es zamanlı gerçekleştirildi.

‘Baba Parası’, Selçuk Aydemir imzalı “Düğün Dernek” ve “Çalgı Çengi” gibi komedi dozajı yüksek yapımları bekleyen seyirciyi farklı boyutlara taşıyacak. Çünkü bu filmde tüm komik olaylar iki güne sığdırılan aksiyonla sunuluyor.

Hayatta en önemli şey nedir?

Zengin babanın birbirlerinden habersiz evlatları ve üvey anne, ‘en kötü’nün 1 milyar dolarlık mirasa kavuşacağı ‘çılgın’ bir yarışın içinde kendilerini bulurlar. 1 milyar dolarlık mirası elde etmek için sınırlarlar zorlanmaya başlanır. Parayla elde edilebilen şeyler, onca kirliliğe ve çirkinliğe değer mi?… Kahramanlarımız ‘Baba Parası’nda güldürürken düşündürmeyide ihmal etmeyecek…

Sevilen oyuncu kadrosu bir arada!

Film, bir çoğu uzun yıllardır farklı yapımlarda bir araya gelmiş sevilen oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Senaryo ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı Baba Parası’nda, Ahmet Kural ve Murat Cemcir altıncı kez bir araya geliyorlar. Bu ikiliye eşlik eden Devrim Yakut ve Rasim Öztekin zengin kadroda ilk göze çarpan isimler. Ayrıca Yağmur Tanrısevsin, Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş ve Osman Alkaş da filmde rol alıyor.

‘Baba Parası’ 1 Ocak’ta tüm Türkiye’de seyircisiyle buluşacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hafir: Karanlık Mezar (2022) Godzilla (2014) BARS 2 (2024) Yola Geldik: Komedi Mafya (2016) Gökten Bir Uydu Düştü - Le Skylab (2012) Karanlık Sular - Dark Waters (2020)