ANKARA’DA HAREKETLİ SAATLER…
SEL ÖNCESİ AÇILIŞ YAPTILAR.

Bir akaryakıt firmasının reklam yüzleri olan Aysun Kayacı ve Müslüm Gürses, Ankara’daki sel baskını öncesi bir açılış yaptılar.  Kral ve kraliçe gibi karşılanan Kayacı ve Gürses, firmanın Ankara Ostim’de yer alan şubesinin açılışında yağan sağanak yağmur nedeniyle zor anlar yaşadılar. Açılış töreninin erken bitmesine neden olan yağmur, vatandaşların yoğun ilgisini sekteye uğratmadı.
Yüzlerce vatandaşın sevgi gösterisiyle karşılanan Aysun Kayacı ve Müslüm Gürses, kurdele kesme töreninden hemen sonra vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Firma sahipleri Mahmut Tatlıdede ve Tarkan Kadooğlu ile açılış kudelesini kesen Kayacı ile Gürses, “Biz çok iyi bir ikili olduk. Bu kampanyada çalışırken biz de eğleniyoruz” diye konuştular.

Bir süredir yeni başlayacağı projeleriyle ilgili yoğun bir temponun içerisinde olan Aysun Kayacı ‘Bu kez güldüreceğim’ diyerek bir komedi dizisinde oynayacağının sinyallerini verdi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Evlilik Sınavı - Easy Virtue (2009) Memleket Meselesi (2010) Kral Henry - Henri 4 – Henry of Navarre (2011) Minik Fare ve Sevimli Ayının Maceraları - Ernest and Celestine (2024) Dabbe: Bir Cin Vakası - d@bbe: Bir Cin Vakası (2012) Selam (2013)

Leave a comment