AYAZ

Konu: Hasan, başka bir erkekle kaçan yengesini, sülalenin üstüne leke düşmesinden korkan akrabalarının kışkırtmasıyla, kucağında çocuğu ‘Ayaz’ varken öldürmüştür. Derin bir pişmanlık ve kandırılmışlık duygusuyla hapishanede geçen günleri son bulup çıktığında artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İş bulmak eski bir mahkum için çok zor olduğu gibi kimsesiz kalmasına sebep olduğu yeğeni Ayaz’ın da bakımını üstlenmek zorundadır. Ucuz otel odalarında yeni bir gelecek yaratmak için çabalayan ikilinin yolu eski bir tanıdık aracılığıyla çalışmaya başladığı nakliyat işi sırasında uyuşturucu bağımlısı kocasından kaçmayı planlayan Helün ve onun küçük kızıyla kesişir ve bu dört kişinin hayata tutunma hikayesi başlar.

Gösterim Tarihi: 17 Kasım 2017
Dağıtım: Özen Film
Yapım: Yeniden Film
Yönetmen: Dersu Yavuz Altun
Senaryo: Dersu Yavuz Altun
Kast: Kast Ajansı
Kurgu: Taner Sarf
Sanat Yönetmeni: Erdal Tuzla
Kostüm: Nurdan Özdemir
Görüntü Yönetmeni: Candan Murat Özcan
Uygulayıcı Yapımcı: Şakir Akça
Yapım Koordinatörü: Iryna Güler
Yardımcı Yönetmen: Ragıp Türk
Yapımcı: Oğuzhan Güler
Oyuncular: Deniz Telek, Özlem Aktaş, Çağlar Tüfekçi, Umut Keleş, Bahtiyar Engin, Hakan Akın, Ali Gül, Ercan Demirel, Ali Seçkiner Alıcı, Yıldırım Şimşek, Kadriye Çetinkaya, Melek Çınar

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma - The Twilight Saga: Eclipse (2010) Yengeç Oyunu (2009) Öksüz Kız: Bir Türk Masalı (2022) Joy (2016) Cinnas (2023) Son Oyun / The Code (2009)