DÜNYACA ÜNLÜ BESTECİ VE PİYANİST FAHİR ATAKOĞLU, INDIGO’DA KONSER VERMEK ÜZERE YENİDEN TÜRKİYE’DE!
10 MAYIS SALI AKŞAMI “FAHİR ATAKOĞLU TRIO” INDIGO SAHNESİNDE!

Dünyaca ünlü Türk piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu’na konserde Grammy ödüllü vurmalı çalgılar virtüözü Horacio ’El Negro’ Hernandez ile birlikte efsanevi basçı Kanadalı Alain Caron eşlik edecek.
Bugüne kadar birçok müzik türüne ev sahipliği yapan Indigo, müzik dünyasının önemli isimlerinden “Fahir Atkoğlu Trio”yu sahnesinde ağırlıyor. Başarısı pek çok uluslararası ödülle tescil edilen dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu, senfonik çalışmaları ve film müzikleriyle olduğu kadar caz albümleriyle de listeleri zorluyor. Müziğindeki ritmik, melodik ve armonik özellikleri besteci duyarlılığıyla dinleyicilerine ulaştıran Atakoğlu, 10 Mayıs 2011 de  Indigo’da sahne almak üzere yeniden Türkiye’de!
Atakoğlu, konserinde iki yetenekli cazcıyla birlikte sahnede olacak. İstanbul in Blue albümünde Atakoğlu’yla birlikte çalışan, Grammy ödüllü vurmalı çalgılar virtüözü Horacio ’El Negro’ Hernandez konserin bir diğer ustası… Latin ritimleriyle bezenen bu ustalıklı tınılara elektrik ve akustik basta eşlik edecek isim ise tartışılmaz yeteneğiyle bugün en başarılı basçılardan biri olarak kabul edilen Kanadalı Alain Caron.
Film ve dizi müziklerinin değişmez ismi
Albüm çalışmalarının yanı sıra belgesel, film ve dizi çalışmalarına da ara vermeden devam eden Fahir Atakoğlu, son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinin müziklerini hazırlıyor. Atakoğlu, Ata Demirer&Demet Akbağ’ın başrollerini paylaştığı ‘Eyvah Eyvah’ filmi için de müzik yapmış ve filmin müzikleri neredeyse film kadar ilgi görmüştü.
Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesi ardından İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Tomtom Fun Aid, her eğlence anlayışına hitap eden mekanlarıyla müşterilerine birbirinden farklı eğlence konseptleri sunmaya devam ediyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aşkın Sırrı: Somuncu Baba (2016) Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık (2023) Sefer Tası - The Lunchbox (2014) Pus  (2010) Temmuz Soğuğu - Cold in July (2014) Conan - Conan The Barbarian (2011)

Leave a comment