Gülen yüzünü hemen hemen herkesin tanıdığı, genç yaşta podyum ve ekranlarda başarılar elde etmiş olan sevgili Aslı Kökçe ile güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Son dönemde kendisini Kanal T ekranlarında Sohbetin Aslı programında seyrediyoruz. Yoğun temposu içerisinde beni kırmayıp sorularımı yanıtladığı için kendisine teşekkür ediyor ve sohbetimizi siz okurlarımızla paylaşıyorum…

GÖKSEL AKSEL: Ailenizle birlikte Almanya’dan Türkiye’ye döndüğünüzde İstanbul’daki çocukluk günlerinize ait anılarınız var mı?
ASLI KÖKÇE: Tabi ki, pek çok anım var. Ama içlerinde en belirgin söyleyebileceğim, erkek çocuğu gibi oluşumdur.  Sürekli futbol oynardım. Diğer bütün çocuklarla da aram çok iyiydi. Keyifli bir çocoukluk dönemi oldu.
G.A: Star olma yolundaki ilk adımınız neydi? Böyle bir planınız ve fikriniz var mıydı, yoksa spontane mi gelişti?
A.K: Henüz star değilim ama  bu serüven tamamen spontone  gelişti.
G.A: 90lı yıllarda podyum ve ekranda olmak nasıl bir duyguydu?
A.K: Çok çok daha güzeldi, farklı bir tat vardı. Daha keyifliydi.
G.A: Aynı zamanda dansla ilgili de tecrübe ve başarılarınız var, anlatır mısınız?
A.K: Levent Köksal dans grubundaydım. 1998 yılında  Q.C GIRLS yarışmasında, modern dans kategorisinde Türkiye 2nciliğim var.
G.A: Çoğu kişi sizi Kral TV ekranlarındaki VJ’lik tecrübenizden de hatırlıyor? Nasıl bir süreçti sizin için?
A.K: Çok önemli bir süreçti. Okul gibiydi benim için. Şanslıyım ki Kral TV ilk deneyimim. Şuan eski özelliği yok gibi geliyor bana.
G.A: Tüm bu serüven içinde bir de Miss Model of Turkey üçüncülüğünüz var. Bahseder misiniz?
A.K: Tüm çalışmalarımın yanında ajansa bağlı modellik de yapıyordum. Aslına bakarsanız, güzellik yarışması fikri bana saçma gelir. “Güzelim, tescil ettireyim” gibi bir düşüncem hiç olmadı.  Öte yandan, kamptaki diğer katılımcılar çok yakın arkadaşımdı, ben de onlarla olmak istedim ve bir tatile gidiyormuş gibi katıldım.
G.A: Şuanda devam eden programınız ve TV projelerinizi okurlarımıza anlatır mısınız?
A.K: Şuanda Kanal T ekranlarında 30 yerel ve 7 uydu kanalında aynı anda yayınlanan Sohbetin Aslı isimli programı izleyiciyle buluşturuyoruz.
Ayrıca haftanın 7 günü Genç TV’de yayınlanan, en sevilen sanatçıların en yeni video kliplerini sunduğumuz Yeniler isimli programımız var.
G.A: Ekran önünde ve arkasında çalışmaktan keyif aldığınız ya da asla çalışmam, biraraya gelmem dediğiniz isimler var mı?
A.K: Bunu soran çok oluyor aslında ama ben işimi severek, keyifli bir şekilde yaptığım için hiçbir sorunla karşılaşmıyorum. Hep keyif alıyorum.
G.A: TV sektörüne geçiş yapmak isteyen gençlere neler önerirsiniz?
A.K: Bir kere özgüven çok önemli. Ekranda kendilerini rahat hissetmeli ve vücut dilini iyi kullanmalılar. Türkçe’yi iyi biliyor ve kullanıyor olmaları da çok önemli. Amatör kayıtlarla, ayna egzersizleriyle çalışsın, kendilerini geliştirsinler. Ve tabii ki bu
işi isteyip gerçek anlamda sevmek gerekiyor.
G.A: Son olarak eklemek istedikleriniz?
Güzel projelerde buluşmak dileğiyle, beni takip eden, seven herkese teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum. Ayrıca söyleşi için size ve elektronikgazete.com ailesine teşekkür ediyorum.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157632303313617″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Öldüm Bittim (2024) Cherry’nin Hikayesi - About Cherry (2012) Kabir Azabı (2018) Bağcık - The Shoelace (2019) Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu (2014) Bedenimi Kaybettim - I Lost My Body (2020)

Leave a comment