HADİSE’NİN DİZİ OLAN ŞARKISNI AŞK KAÇ BEDEN GİYER? BAŞLIYOR!

“AŞK KAÇ BEDEN GİYER?” 15 EKİM’DE D-SMART’TA BAŞLIYOR
Genç ve modern insanın şehir yaşamı içinde yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatan “Aşk Kaç Beden Giyer?” 15 Ekim’den itibaren her Pazartesi ve Perşembe günleri saat 21:00’de D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD’de ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanan teaserleri sanal medyada fırtınalar koparıyor.
D-Smart, 7’den 77’ye hitap eden, spor, eğlence, dizi, film, belgesel gibi geniş yelpazedeki içeriğine yerli yapım dizi ve programlar da ekleyerek zenginleştirmeye devam ediyor. Genç ve modern kitlenin şehir içindeki büyük yalnızlığını, kadın – erkek ilişkilerini güncel olaylar etrafında, mizahi bir kurguyla anlatan “Aşk Kaç Beden Giyer?” dizisi, D-Smart’ın Max Smart kanalında 15 Ekim’den itibaren D-Smart izleyicileriyle buluşacak. Hadise’nin sevilen ünlü  şarkısından adını alan “Aşk Kaç Beden Giyer?“ dizisinde gençlik dizilerinde yıldızı parlayan genç oyunculardan Koray Erkök, Elçin Sangu , Gözde Çetiner ve Adıhan Şentürk rol alıyor .
Yapımcılığını Seray Sever ile Hatice Soysev’in üstlendiği, Serdar Oğuz’ un yazdığı ve Cem Sürücü’nün yönettiği sitcom’ da twitter / facebook / kişisel blog gibi dijital ortamlarda ‘ kendi’ olabilen ama gerçek hayatta aradığını bulamayan, hayal kırıklıkları yaşayan aşk mağduru karakterlerin hayatlarına ayna tutuluyor.
“Aşk Kaç Beden Giyer? “ dizisinin ilk iki bölüm özetleri ise şöyle:
1.Bölüm Özet  “Twitine Yandım” – 15 Ekim Pazartesi :Yeni bir İstanbul sabahına uyanan Umut ve Nehir için her şey, tıpkı bir önceki gün gibi yerli yerindeydi. Ta ki Umut işinden kovulana, Nehir ise evinden çıkmak zorunda kalana dek! Umut, yaşadığı kötü sürprizi atlatmak için yakın arkadaşı Tarık’la kafa kafaya verirken, Nehir ise geçici bir süre için bütün zamanların en pozitif kadını Seda’nın yanına taşınır. Ama ikisini de daha büyük sürprizler beklemektedir.
2.Bölüm Özet  “Stefan’ın Suçu Ne?” – 18 Ekim Perşembe: Tarık’ın kendisi için hazırladığı oyundan habersiz olan Umut, Nehir’le tanışmanın heyecanı içindedir. Nihayet bütçesine uygun bir ev bulmanın sevincini yaşayan Nehir ise, hayatının en büyük sürpriziyle karşılaşacaktır. Nazan’la tanışmayı beklerken karşısında bir anda Umut’u bulan Nehir,  büyük bir şaşkınlık yaşar. Komik bir yanlış anlamayla başlayan gün, geceye dönerken yeni sürpriz, küçük bir sokakta kendilerini beklemektedir.

Aşk Kaç Beden Giyer? Dizisinin teaser linkleri:
http://www.youtube.com/watch?v=jYrW16Hl_I0
http://www.youtube.com/watch?v=EXnDq75v2iE
http://www.youtube.com/watch?v=AFnQIQ-Z4XA
http://www.youtube.com/watch?v=qENbc5pS7mM

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dehşet Evi - Secuestrados - Kidnapped (2011) Tinker Bell: Gizemli Kanatlar - Tinker Bell: Secret Of The Wings (2012) Bizum Hoca (2014) Kanunun Ötesinde - A Walk Among The Tombstones (2014) Liseli Polisler - 21 Jump Street (2012) Pasifik Savaşı: İsyan - Pacific Rim: Uprising (2018)

Leave a comment