DÜNYAYI DEĞİŞTİRME GÜCÜNE SAHİPSİN. AŞK 101 2. SEZON 30 EYLÜL’DE NETFLIX’TE!

Eğer doğru dala tutunmazsan, hayat seni hiç istemediğin yerlere sürükleyebilir. Hayatla savaşmak için aşkı mı yoksa tüm hızıyla sana doğru yaklaşan sistemin içinde yetişkin olmayı mı seçersin?

Aşk 101 2. Sezon 30 Eylül’de tüm dünya ile aynı anda yalnızca Netflix’te!

Aşk 101 2. Sezon Hakkında:
Meriç Acemi’nin kaleme aldığı ve yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Aşk 101’in 2. sezon başrollerinde Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor.

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101, sisteme direnirken bir yandan da yetişkin dünyasına adım atmaya hazırlanan bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor.
İkinci sezonda, Osman ilk kez aşık olur. Işık Sinan’ı hayata döndürmeye çalışırken, Eda ve Kerem ise kendi seçimleri ve ilişkileri arasında sıkışıp kalmıştır.
Bazen tüm dünyayı değiştirmen gerekir. Büyüyüp, tekrar bir araya geldiklerinde, geçmişleri ile hesaplaşmak zorunda kalacaklardır.

Netflix Hakkında:
Netflix, 190’dan fazla ülkede 208 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
İki Aşığın Ölümü - The Killing of Two Lovers (2021) 47 Ronin (2013) Ben Böyle Şansın (2020) Kolpaçino: Bomba (2011) Karabasan - Slumber (2017) Çılgın Hırsız - Despicable Me (2010)