Bihter Dinçel’in hem yazıp hem de oynadığı, Barış Dinçel’in dekor, Başak Özdoğan’ın ise kostüm tasarımına imza attığı “Aşiyan” oyunu; aynı aileden üç sanatçıyı aynı sahnede buluşturuyor! Ezop Sahne’nin, ilk prodüksiyonu olan “Aşiyan” 26 Ekim 2016, Çarşamba akşamı perde diyor.
Gizem Ertürk ile Hande Selen Canar’ın birlikte kurdukları Beşiktaş’ın yeni cep sahnesi Ezop Sahne, ilk prodüksiyonu “Aşiyan” ile tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ödüllü yazar Bihter Dinçel’in kaleme aldığı ve aynı zamanda tek başına rol aldığı “Aşiyan” oyunu; Barış Dinçel imzasını taşıyan çarpıcı dekor tasarımı ve Barış Dinçel’in kardeşi Başak Özdoğan’ın kostüm tasarımı ile aynı aileden üç sanatçıyı aynı sahnede buluşturuyor.
Yönetmenliğini Cem Emüler’in üstlendiği “Aşiyan”; evinin önünde bomba patlayan bir kadının travmaya bağlı anksiyete bozukluğu yaşayarak 9 ayı evinde geçirmesi üzerine kurgulanmış bir oyun. Eskide kalmak, yeniyi inşa etmeye çabalamak, yüzleşmek, karar vermek, durmak veya yola devam etmek…
Dekor tasarımı Barış Dinçel, kostüm tasarımı Başak Özdoğan, ışık tasarımı ise Mahmut Özdemir imzasını taşıyan oyun, sezon boyunca kendisinden çokça söz ettirecek. Oyunun sürprizi ise Bihter Dinçel’e sesleriyle eşlik eden Boncuk Yılmaz ve Güven Kıraç.
Prömiyerini, 26 Ekim 2016, Çarşamba akşamı saat 20:30’da Ezop Sahne’de gerçekleştirecek olan “Aşiyan”, prömiyerinin ardından 29 Ekim 2016, Cumartesi akşamı saat 20:30’da Ezop Sahne’de izlenebilir. Oyununa ait biletler; Biletix’ten ve Ezop Sahne gişesinden temin edilebilir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aşk Tesadüfleri Sever 2 (2020) İmkansızın Şarkısı - Noruwei No Mori - Norweigan Wood (2011) Fırtınanın Ortasında - Strangerland (2015) İnanılmaz Örümcek Adam 2 - The Amazing Spider Man 2 (2014) Deney - Splice  (2010)

Leave a comment