Aru Shah ve Altın Şehir

Pandavaların ışıltılı macerası nefes kesmeye devam ediyor!

Aru Shah ve Pandava kız kardeşleri, deva’lar ve asura’lar arasında savaş çıkmadan önce Altın Şehir Lanka’daki akıl hocalarını bulmak üzere yola çıkıyorlar. Ve yanlarında biri daha var: Uyuyan’ın kızı olduğunu iddia eden Kara. Aru, Dilek Ağacı’nda tuttuğu dileği hatırlamasa da garip bir şekilde tanıdık görünen bu yeni kız kardeşi dilemediğinden oldukça emin.
Geçmişte yaşadığı hayal kırıklıklarından sonra yaklaşan savaşta tanrıların tarafında durması gerektiğindense şüpheli.
Üstelik görünen o ki tanrılar bazen son derece kurnaz olabiliyor…
İşte size bir örnek: Altın Şehir’in hükümdarı Kubera, Pandavalara iki güçlü silah vermeyi vadediyor, tabii hazırladığı üç testi başarıyla geçebilirlerse…
Eğer kaybederlerse Uyuyan’ın karşısında hiçbir şansları kalmayacak ve Diğerdünya tamamen ele geçirilecek!

Pandava serisinin muhteşem bir sihir, unutulmaz yaratıklar, çıkarcı tanrılar ve kahkaha attıracak diyaloglarla dolu bu dördüncü kitabında Aru, hayatının savaşını vermek zorunda kalmadan önce geçmişiyle barışabilecek mi?
Çevirmen: Aslı Tümerkan

Bambu Çoook Yavaş

Koşucular bitiş çizgisinde Panda BAMBU’yu bekliyordu.
Genellikle günler onun için yavaş geçerdi, tıpkı kendisi gibi…
Ancak bu kez, beklenmedik bir şeyle karşılaşmak üzereydi.

Peki bu beklenmedik şey ne mi? Şimdi bu sorunun cevabını öğrenmek için
kitabın kapağını YAVAAAŞÇA açın.
Çevirmen: Nilay Öztürk

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Buğday (2017) Paramparça (2010) Uzaklarda Arama (2015) Drakula: Son Yolculuk - The Last Voyage of the Demeter (2023) Max Maceraları: Kralın Doğuşu - Max Begins (2012)