On dört ünlü tanıttı.

Arto’ya ünlülerden tanıtım…

İstanbul gece hayatının en eğlenceli ismi Arto, uzun süredir üzerinde çalıştığı albümünün stüdyo çalışmalarını da bitiren Arto, yeni şarkısı “Bal Kaymak Yarim” ile hem sahnelere hem müzik piyasasına bomba gibi giriş yaptı.
İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Medya İletişim Sistemleri ile Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümünü 4 yıl yerine 3 yılda tamamlayarak mezun olan Arto, ikinci albümüyle sahnelere geri döndü.

Albümde Yıldız Tilbe, Emre Kaya ve Güven Baran’dan şarkılar alan Arto, ilk olarak söz ve müziği Türkiyenin en büyük söz yazarı,yorumcu ve bestecisi olan Yıldız Tilbe’ye ait  “ Bal Kaymak Yarim ” şarkısıyla sevenlerine seslendi.

Zerrin Özer,  Demet Akalın,Işın Karaca, Hande Yener, Metin Arolat, Doğuş, Ece Erken, Hakan Akkaya, Hilal Cebeci, İzzet Çapa, Seren Serengil, Sinan Akcil, Yıldız Tilbe ve Berksan gibi ünlüler Arto’nun yeni şarkısı  “ Bal Kaymak Yarim ”i  dijital satış TTNetMüzik linki ile twitter’dan hayranları ile paylaşarak duyurdular.

Arto böylelikle bir ilk’e imza atarak on dört ünlüyü yeni şarkısının tanıtımında kullanmış ve  on dört ünlü toplam takipcisiyle 10 milyonun üzerinde kişiye ulaşmış oldu.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dersimiz Atatürk (2010) Bizans Oyunları: Geym of Bizans (2016) Arı Maya - Maya The Bee Movie (2014) Loving Vincent (2017) Gölgeler ve Suretler (2011) Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı (2017)

Leave a comment