Türkiye’nin en büyük online kitapçısı İdefix.com, e-kitap atılımlarına Arman Kırım ve Ahmet Şerif İzgören kitaplarıyla devam ediyor. Arman Kırım’ın son kitabı “Yeni Girişimcilik” sadece e-kitap formatında piyasaya çıkarken, Ahmet Şerif İzgören toplam 11 kitabının e-kitap versiyonlarıyla İdefix.com’da! “Yeni Girişimcilik”, sadece e-kitap formatında yayımlanmış Türkiye’nin ilk kitabı olma özelliğine sahip!

Türkiye’yi ilk kez e-kitapla buluşturan İdefix.com, bu alandaki atılımlarına Arman Kırım ve Ahmet Şerif İzgören kitaplarıyla devam ediyor. Arman Kırım’ın son kitabı “Yeni Girişimcilik” sadece e-kitap olarak ve sadece İdefix.com’da satılmaya başlanırken; Ahmet Şerif İzgören’in 11 kitabı e-kitap formatında İdefix.com üzerinde sunulmaya başlandı.

Artan işsizliğe çözüm bu kitapta!
Farklı bir ekonomik kalkınma stratejisi ve girişimciler için yepyeni fırsat alanlarının anlatıldığı “Yeni Girişimcilik”, ülkemizin önümüzdeki dönemde hızlı ekonomik büyümesi ve işsizliği ortadan kaldırabilmesi için atması gereken adımları bir model etrafında toplayarak aktarıyor. Prof. Dr. Arman Kırım yeni kitabıyla ilgili şunları söylüyor: “2010 ve izleyen 10 ilâ 15 yıl içinde ülkemizi süratle büyütecek yepyeni bir ekonomik kalkınma planına ihtiyacımız var ve bu kalkınma sürecinde de devlete etkin, kurgulayıcı ve çok yönlü destekleyici bir rol düşüyor. İşte ‘Yeni Girişimcilik’ kitabının çıkış noktasını bu saptamalarım oluşturdu. Dünya literatürünü yıllardır çok yakından takip eden, özellikle de farklı ülkelerin kalkınma stratejileriyle yakından ilgilenen biri olarak şunu net olarak söyleyebilirim: Türkiye’nin önümüzdeki dönemde süratle büyüyebilmesi ve işsizlerine iş bulabilmesi için devlet tarafından başlatılacak, ama uygulayıcıları tamamen özel sektör olacak olan yepyeni bir ekonomik kalkınma programına ihtiyacı var. Bu yeni kalkınma programının merkezi ‘girişimcilik’ ve özellikle de bu kitapta sizlere detaylarını vereceğim ve adını ‘yeni girişimcilik’ koyduğum çok farklı bir girişimcilik olmak zorunda. Yeni girişimciliğin en önemli ayırt edici özelliği, hızlı büyüme potansiyeli taşıyan teknoloji ve inovasyon sektörlerini hedeflemesi. İşte bu kitap, ülkemizin önümüzdeki dönemde hızlı ekonomik büyümesi ve işsizliği ortadan kaldırabilmesi için atması gereken adımları ‘mikro’ düzeyde tasarlayan bir model öneriyor.”

Sekiz tanesi iş ve yönetim ile kişisel gelişim konularında olmak üzere toplam on yedi kitabı yayımlanan yazar Ahmet Şerif İzgören de İdefix.com’un e-kitap bölümündeki yerini almış bulunuyor. Türk ve yabancı birçok kuruluşta, kamu kurumlarında, sivil toplum kuruluşlarında, üniversitelerde ve özel sektörde 1500’ü aşkın seminer de veren ve bu nedenle kişisel gelişim alanında saygın bir yeri olan yazar Ahmet Şerif İzgören’in 11 kitabı artık e-kitap okuyucularıyla da buluşuyor. e-Kitap versiyonları hazırlanan yayınlar arasında yazarın “Avcunuzdaki Kelebek”, “Moks”, “Bir Türk Zabitinin Anıları”, “Hıdır Kişisel Gelişiyor”, “40’ının da Kulpu Kırık 40 Türk”, “Geleceğin Organizasyonunu Yaratmak Şirketler için Bir Değişim ve Yeniden Yapılanma Kılavuzu”, “Sarı Siyah”, “Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır”, “Süpermen Türk Olsaydı Pelerinini Annesi Bağlardı”, “Süpermen ve Uğur Böceği” ve “Uçan Halı Babam” adlı kitapları bulunuyor.

E-kitaplar yoğun ilgi görüyor
Türkiye’yi ilk defa e-kitap ile buluşturan Türkiye’nin en büyük online kitapçısı idefix.com’da e-kitap satışları yoğun ilgi görüyor. E-kitaplar satışa çıktığı günden bu yana site trafiğinde ve çağrı merkezine gelen bilgi telefonlarında hızlı bir artış yaşandı. İdefix.com’un yayınevleri anlaşmalarına ve yeni kitapların elektronik kitaba dönüştürülme çalışmalarına ise hızla devam ediliyor.

İdefix Hakkında:
Türkiye’nin en büyük online kitapçısı olan İdefix.com 1999 yılında kurulmuştur. EBİ bünyesinde faaliyet gösteren İdefix.com, kurulduğu günden bu yana e-ticaret alanında sayısız yeniliklerin öncüsü olmuştur. Bugün Kitap, Müzik, DVD Video ve SiberMarket kategorilerinde satış yapmakta olan İdefix, 2010 itibariyle Türkiye’de ilk defa e-Kitap kategorisini de bünyesine eklemiş bulunmaktadır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Jumanji: Vahşi Orman - Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir - The Big Trip 2: Special Delivery (2023) Tüylü Kaçak - Ozzy (2017) Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları - Fantastic Beasts: The Secrts of Dumbledore (2022) Burçlar (2022) Erkek Aklı - A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III (2013)

Leave a comment