Konu: Yakın zaman içerisinde doğum gününü kutlayacak olan Ayhan’a arkadaşları güzel bir sürpriz planlarlar ve kutlama için ıssız bir koyda rakı masası hazırlanır. 30 yaşına basacak olan Ayhan hayatla ilgili kaygılar taşımakta ve yaşamını sorgulamaktadır. Arkadaşları Deniz, Cenk ve Barış da ondan farklı bir durumda değildir. Her birinin gerek ailevi gerekse kişisel, çözümleyemedikleri bazı sorunları vardır. Kimi baba olmaya hazır değildir, kimiyse ailesini geçindirmek ya da sevdiği kadından ayrılmak zorundadır. Ayhan’ın doğumgünü akşamı herkes biraraya gelir ve gece eğlenceli başlar. Ancak alkolün ve birarada olmanın etkisiyle herkes o güne dek anlatamadığı şeyleri dışa vurmaya başlar. Geçmişin üzücü hatıralarının ya da bugünün dertlerinin paylaşıldığı bu sohbet, gelecek planlarıyla sona erer. O günden sonra hayatlarını yoluna koyma ve her sene bu etkinliği yineleme sözü vererek ayrılırlar. Hayatları o gece rakı masasında planladıkları gibi ilerleyecek midir?

Gösterim Tarihi: 20 Aralık 2013
Dağıtım: Pinema Film
Yapım: Altıüstü Film, Organize Filmler
Yönetmen: Gökhan Horzum
Senaryo: Gökhan Horzum
Yapımcılar: Gökhan Horzum, Sercan Çiçekoğlu
Yürütücü Yapımcı: Tolga Afşin Kaya
Görüntü Yönetmeni: Hans Selikovsky, Bahadır Eren
Editör: Aylin Zoi Tinel
Müzik: Kırıka
Post Prodüksiyon: 8 mm
Oyuncular: Fırat Albayram (Ayhan), Salih Bademci (Barış), İbrahim Kendirci (Cenk), Sertan Erkaçan (Deniz), Zeynep Anacan, Mehmet Özgür, Ayhan Aktaş, Açelya Topaloğlu, Canan Atalay, Deniz Alan, Elif Verit, Destan Batmaz, İskender Bağcılar, Ferit Aktuğ, Seda Oğuz, Toprak Ali Evcil, Arda Tuğra Aşık, Salih Nazım Peker, Erdoğan Türksever, Orçun Baştürk, Özgür Yılmaz.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sadık Bir Adam - A Faithful Man (2019) Sevimli Kedi İş Başında  (2012) Deccal (2015) Wonder Woman (2017) Halil (2022) Karanlıktan Gelen - Dark Skies (2013)

Leave a comment