Casus ne kadar iyiyse yalan da o kadar büyük olur.

ARGYLLE: GİZLİ CASUS FİLMİNİN TÜRKÇE ANA AFİŞİ PAYLAŞILDI!

Matthew Vaughn’un (Kingsman Serisi, Göster Gününü) çarpık zihninden, keskin zekâlı, gerçekliği büken, dünyayı kuşatan bir casusluk gerilimi olan Argylle geliyor.

Bryce Dallas Howard (Jurassic World Serisi), mutluluktan anladığı evde bilgisayarı ve kedisi Alfie ile geçirdiği bir gece olan; çok satan casusluk romanları serisinin münzevi yazarı Elly Conway’i canlandırıyor. Ancak Elly’nin gizli ajan Argylle’ı ve onun küresel bir casus örgütünü çözme görevini konu alan kurgusal kitaplarındaki olaylar, gerçek hayattaki bir casus örgütünün gizli eylemlerini yansıtmaya başladığında, evdeki sessiz akşamlar geçmişte kalır.

Kediye alerjisi olan casus Aiden’ın (Oscar® ödüllü Sam Rockwell) eşlik ettiği Elly (Alfie’yi sırt çantasında taşır), kitabındaki kurgusal dünya ile gerçek dünya arasındaki çizgi bulanıklaşmaya başladıkça katillerden bir adım önde olmak için dünyanın bir ucundan diğerine koşturur.

Üst düzey oyuncu kadrosunda Henry Cavill (The Witcher), John Cena (Hızlı ve Öfkeli 10), Oscar® ödüllü Ariana DeBose (Batı Yakası’nın Hikâyesi), Grammy ödüllü pop süperstarı Dua Lipa (Barbie), Emmy ödüllü ve Oscar® adayı Bryan Cranston (Breaking Bad), Emmy ödüllü komedi ikonu Catherine O’Hara (Schitt’s Creek), Sofia Boutella (Kingsman: Gizli Servis) ve efsanevi Samuel L. Jackson yer alıyor. Alfie, süper model Claudia Vaughn’un (bekarlık soyadı Schiffer) gerçek hayattaki kedisi Chip tarafından canlandırılıyor.

Argylle’ın yönetmenliği ve yapımcılığı Mathew Vaughn’a, senaryosu ise Jason Fuchs (Seni Hâlâ Görüyorum) ait. Filmin yapımcılığını Matthew Vaughn, Adam Bohling (Kingsman Serisi), Jason Fuchs ve David Reid (Kingsman Serisi) üstleniyor. Uygulayıcı yapımcılar ise Adam Fishbach, Zygi Kamasa, Carlos Peres ve Claudia Vaughn.

Yönetmen: Matthew Vaughn
Oyuncular: Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Henry Cavill, John Cena, Dua Lipa, Bryan Cranston, Sofia Boutella, Ariana DeBose ve Catherine O’Hara ve Samuel L. Jackson
Senaryo: Jason Fuchs
Yapımcılar: Matthew Vaughn, Adam Bohling, Jason Fuchs, David Reid
İdari Yapımcılar: Adam Fishbach, Zygi Kamasa, Carols Peres, Claudia Vaughn
Tür: Fantastik Casus Gerilimi
Bu film MARV ve Cloudy iş birliğiyle, bir Apple Original Films prodüksiyonudur. Argylle’ın dağıtımını Universal Pictures yapmaktadır.

ARGYLLE 2 ŞUBAT’TA SİNEMALARDA!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Spark: Bir Uzay Macerası - Spark: A Space Tail (2017) Yazlık Ev - Les Estivants – The Summer House (2019) Sefiller - Les Miserables (2020) Domuz - Pig (2022) Aşkın Yaşı Yok - The Rebound (2010) G. I. Joe: Kobra’nın Yükselişi - G.I. Joe: Rise of Cobra  (2009)