Adam Driver ve Marion Cotillard’ın Başrolünde ANNETTE 22 Ekim’de Sinemalarda!

2021 Cannes Film Festivali Açılış Filmi

2021 Cannes Film Festivali’nde prömiyerini yapan ve En İyi Yönetmen ödülünü kazanan ANNETTE bu senenin en çok beklenen filmlerinden.
Başrollerindeki Star Wars ve Marriage Story filmlerinin yıldızı, Oscar adayı Adam Driver ve La Vie En Rose filmiyle Oscar ödülü alan ünlü Fransız oyuncu Marion Cotillard filmde unutulmaz performanslar sergiliyor.

“Kutsal Motorlar” ve “Köprü Üstü Aşıkları” gibi kült filmlerin dahi ismi Leos Carax yönetmenliğinde ve Sparks grubunun film için özel bestelediği şarkılar eşliğinde unutulmayacak bir müzikal aşk hikayesi ANNETTE.

Dünyaca ünlü bir opera sanatçısı olan Ann ve kitleleri kendine hayran bırakan bir komedyen olan Henry, aşkı birbirlerinde bulmuşlardır. İlişkileri boyunca olduğu gibi evlilikleri de, Ann’in hamileliği ve ilk çocuklarının doğumu da basının ve halkın gözleri önünde yaşanır. Ancak Ann ve Henry’nin ilişkisi, kızları Annette’in doğumu ile bozulmaya başlar. Bir yat gezisinde yaşananlar ise bu ailenin kaderini tamamen değiştirecektir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
45 Yıl - 45 Years (2015) Sen Sağ Ben Selamet (2016) Cin: Aşk Büyüsü (2019) Korku Hikâyeleri - Scary Stories to Tell in the Dark (2019) Gece (2014) Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma - The Twilight Saga: Eclipse (2010)