‘Ünlüler Rehberin Olsun’ sloganıyla yola çıkarak tematik tur kavramına yeni bir soluk getirecek olan InterStar; sizlere bambaşka bir Amerikan Rüyası yaşatmaya hazırlanıyor.
Duayen Haldun Dormen’in rehberliğinde Amerikan Rüyası’nın başkenti NewYork’a ve sanatın kalbinin attığı Broadway’e bambaşka bir gözle bakmaya ne dersiniz?
Bugüne kadar çıktığınız tüm tatilleri unutmaya hazırlanın çünkü InterStar sizlere bambaşka bir dünyanın kapılarını aralama olanağı sunuyor… NewYork’u daha önce görmüş, bulutlara uzanan gökdelenlerin büyüklüğüne hayran kalmış, kendinizi renkli bir Amerikan Rüyası’nın içinde hissetmiş olabilirsiniz fakat InterStar; Haldun Dormen’in rehberliğinde hazırladığı geniş tur programıyla sizleri daha önce görmediğiniz bir dünyayı keşfe çıkarıyor.
Broadway’in beğeniyle izlenen ödüllü müzikallerinden ‘Once’ ı, Cirque du Soleil’i, Ricky Martin ve Elena Roger’lı ‘Evita’yı  Haldun Dormen’in yorumlarıyla izleme olanağı sunan InterStar Amerika turu; Özgürlük Anıtı’na yapılacak olan özel yat turu ile devam edip Yale Universitesi’nde Dormen onuruna verilecek olan kokteylle son bulacak.
Manhattan Hilton Hotel’de lüks konaklama, NewYork’un en özel restoranlarında akşam yemeği keyfi, cruise turları, sergi ziyaretleri, Empire State’in muhteşem atmosferini yakalama imkanı ve birbirinden özel birçok aktivite Interstar’ın sizler için hazırladığı unutulmaz tur programında yer alıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Haldun Dormen “Oyunları görmek bana büyük keyif verecek, böyle bir grup ile gitmek enteresan gelecek. Sevdiğimiz lokantalara, müzelere gitmek ve oraları yeniden ziyaret etmek benim için de çok ilginç bir olay. Bu yüzden gerçekten heyecanla bekliyorum. Bir de okuduğum Yale University Drama Okulu benim için bir davet yapacak, orayı ziyaret edeceğiz, onlarda bizi büyük bir merakla bekliyorlar, oraya tekrar bir dönüş yapmam ve oradaki oyuncularla (öğrenci oyuncularla) sohbet yapmam benim için ayrı bir keyif olacak” dedi.

Bu unutulmaz sanat turunda yerlerinizi almak, gezi hakkında detaylı bilgi edinmek ve tur programını incelemek için http://letsinterstar.com/ adresine girmeniz yeterli olacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aşk Dersi - An Education (2010) Sırlar Kitabı - The Translators (2020) Büyük Felaket: Asit Yağmuru - Acid (2023) İçeride - Shut In (2017) Diktatör - The Dictator (2012) Super 8 (2011)

Leave a comment