Alvin ile söyleşi

1.    Yeni filminiz ALVİN VE SİNCAPLAR 3: EĞLENCE ADASI’nda sen ve arkadaşların bir gemi seyahatine çıkıyorsunuz. Nasıl bir deneyimdi? Deniz tutu mu?
Biraz tatil yapıp, bir süre de olsa dünya çapında bir popstar olmanın yorgunluğundan uzaklaşabilmek güzeldi. Bilirsiniz, tüm dünya tarafından beğenilmek bazen çok yorucu olabiliyor.

Gemi adeta harikaydı . İstediğiniz herşey vardı içinde, asla tüketemeyeceğiniz kadar eğlence. Casino’da kaos yaratıp, hamakların yanında kayıp, havuzda ortalığı velveleye verebiliyorsunuz; bitmez tükenmez eğlence ayağınızın altında.
Deniz tutmasına gelince…hiç öyle şey olur mu! Taş gibiyimdir, tam bir dokuz canlıyımdır.

2.    Sonunda gemi kazası yapıyorsunuz. Korktun mu? En ödelik kim çıktı?
Öncelikle gemiz kazası ile havalı, sakin bir sincapın ıssız adaya düşmesi arasındaki farkı anlaman gerekir. Ki o sincap da ben oluyorum. Tabii ki korkmadım, bir saniye için bile (Simon ve Theodore Alvi’e bakıp imalı bakışlarla başlarını sallıyorlar) Ne? Korkmadım tabii! Tamam peki, belki bir saniye için ama asla ödlek olan ben olmadım.

3.    Sincaplar ve Chipettes’ler arasında en iyi yaşamda kalma yeteneğine sahip olan kimdi?
Buna cidden bir cevap istiyor musun? Ben tabii ki! Kendimde bir yığın yetenek keşfettim, mesela sığınak inşası, marketlele güreşebilme ve sal yapma gibi. Aslına bakacak olursan hepimizi oradan kurtaran ben oldum (Simon ve Theodore’dan imalı bir bakış daha). Tamam belki gizli yeteneklerini keşfeden yalnız ben değildim, Brittany hepimizi şaşırttı ve ortamla uyumda epey başarılıydı ama bundan daha fazla bahsetmeyelim de yine ukalalığa başlamasın.

4.    Gemiden ıssız adaya düşme konusunda okurlara ne önerilerde bulunmak istersin?
Panik yapmamaları ve sakin olmaları. Bir Sincap gibi düşünün ve herşey yoluna girsin.

5.    Alvin ve Sincaplar ve Chipettes’ler çok güzel şarkıları yorumlamışlar. Favori şarkın hangisi? Cover yapmak istediğin başka şarkılar var mı?
Ortalığı kasıp kavuracağımız ne varsa! Yeni yıl için yaptığımız Jingle Bells çok güzel oldu, özellikle dinleyicilerimiz de bize katılıp bizle söylediklerinde daha da güzel oluyor, herkes sözleri ezbere söylüyor.
Halen yapmak istediğimiz çok şarkı var; yeni bir album daha yapmayı düşünüyoruz, kulaklarınızı açık tutun.

6.    Şimdiye kadar başına aldığın en büyük bela ne oldu? Yaptıkalrından pişman olduğun oluyor mu hiç?
Düşünelim…zor bir soru oldu. Röportaja ne kadar yer verebiliyorsun? Sana verebileceğim liste çok uzun da…Bela beni gelir ve bulur. Pişman olduğum tek şey, Dave’i bizim için endişelendirmem oluyor ama biliyorum ki içten içe onu diken üstünde tutmamdan zevk alıyor. Yoksa ‘Allllviiiiinnnnn’! diye bağırmayı çok özleyebilirdi.

7.    Üç filminiz oldu ve artık oldukça meşhursun. Senin izinden gelmek isteyen izleyicilere neler önerirdin?
Kendiniz olun ve eğlenmenize bakın. Bana az çok benziyorsanız, hayran kitleniz ayaklarınıza kapanacaktır.

8.    Yılbaşı yaklaşıyor, hediye olarak neler alacaksın?
İmzalı fotoğrafım var bol bol, arkadaşlarıma çerçeveli birer kopyasını vermeyi düşünüyorum. Sence nasıl olur? Herbirine birer tane verip yağmaya sebep olmak istemem, bir tane veririm paylaşırlar. Şaka şaka, ayırdığım çok özel sürprizlerim var ama hiç birinden de vazgeçemiyorum.

9.    Okurlarımız ALVİN VE SİNCAPLAR 3: EĞLENCE ADASI’nı neden izlemeliler?
Çok gülmek, gözyaşlarına boğulmak, şarkı söyleyip dansetmek isteyen herkes 16 Aralık’ta sinemalara gidip filmimizi görmeli.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
Körkütük - Druk – Another Round (2021) Aşk Vizesi - We’ll Never Have Paris (2015) Sabah Yıldızı: Sabahattin Ali (2017) Nikahta Keramet Var mı? - Peace After Marriage (2014) Bir Düşüşün Anatomisi - Anatomy of a Fall (2023) Kelebekler (2018)

Leave a comment